HABER: NAZİF HARUPÇU


Ak Parti İzmir İl Kongresinde, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından rozet takılarak Ak partiye geçen Kiraz’ın eski MHP’li Belediye Başkanı Saliha Şengül’ün Pazartesi günü makamında ilk ziyaretlerini Kiraz İlçe Başkanı M. Emin Avşar ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Ak parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ve Belediye Meclis üyeleri, İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve Milletvekilleri Nesrin Ulema ile Hamza Dağ yaptı.

Bu ziyaretlerin ardından Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir şu değerlendirmeyi yaptı, “Bugün Ülkemizin daha güçlü olması için öncelikle yerel yönetimlerin güçlü olması gerekir. Göreve geldiği günden beri beklenen hizmetleri almakta sıkıntı çeken Kiraz Belediye Başkanımız Sayın Saliha Şengül ayrıca partimize yabancı olmayan ve partimizin ilkelerini bilen bir başkanımız. Merhum babası Durmuş Özçınar’ın Kiraz’ın siyasi tarihinde önemli bir yeri olan ve Kiraz’ın köylerinden mahallelerine kadar, Ak Parti İlçe Başkanlığı yaptığı dönemde sorunları çözmek için çalışmış, Vatandaşlarımızın ve Muhtarlarımızın sorunlarına hep eğilmiş ve sahip çıkmıştır. Böyle bir babanın kızı da elbette Kiraz’ın sorunlarına sahip çıkmak için verdiği mücadele de istediği çalışmaları geçen 9 aylık sürede sağlamakta zorlanmış ve İzmir’den yeterli desteği görmediği de açıkça ifade edilmiştir.

Sayın Belediye Başkanımız Saliha Şengül, 4 yıl 3 aylık sürede, Yeni Türkiye’nin vizyonunu yakalamak ve Kiraz’ın geri kalmışlığını ortadan kaldırmak ve 44 bin insanın yaşadığı ilçeye daha iyi hizmet etmek ve halkın en başta temel sorunlarının başında gelen yol sorunu, üretim yolları sorunu, Sağlık alanında yaşanan sıkıntıların çözülmesi amacıyla tercihini Ak Parti’den yana yapmıştır. Bundan böyle Kiraz halkı 11 yıllık aradan sonra, Ak Parti Belediyeciliğini burada görecek ve yaşayacaktır. Sorunların çözülmesinde bizlerde Ak Parti Ödemiş İlçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanımız Sayın Mahmut Badem ve Belediye Meclis üyeleri olarak hep yanınızda olacağız. Sayın Saliha Başkanımız aramıza hoş geldiniz” dedi. 

Editör: Haber Merkezi