Cumhuriyetin 91. Yılı ve Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim kutlama mesajı yayımladı.

İlçe Başkanı Ali Hadim yaptığı açıklamasında şunları söyledi,

“Cumhuriyetimizin kuruluşunun 91. yıl dönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, Cumhuriyetin temel değerleri etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme günümüzdür.

Bugün, bizi tek millet, tek devlet, tek bayrak, tek vatan yapan yüksek değerlerimizi, bizi biz yapan değerleri daha gür bir sesle yüceltmenin tam zamanıdır.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ EBEDİYYEN YAŞAYACAKTIR

Cumhuriyetin ilan edilmesiyle birlikte ülkemizin önünde yeni ufuklar açılmıştır. Başlangıcından sonuna kadar her safhası eşsiz mücadelelerle dolu Kurtuluş Savaşı, milletimizin üstün fedakârlıkları sonucunda kazanılmış görkemli bir zaferdir.

Bu eşsiz zafer üzerinden yükselen Türkiye Cumhuriyeti, en büyük değerimiz olarak ebediyen yaşayacaktır. Cumhuriyetimiz, gücünü, temelinde barındırdığı ortak tarih ve kader birliğinden, milletimizin bağımsızlığa olan inancından ve hedeflediği çağdaşlaşma idealinden almıştır. Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırma başarısını gösteren ülkemiz, her alanda sürekli gelişmekte ve güçlü bir geleceğe doğru emin adımlarla yürümektedir. Milletçe el ele vererek güçlü potansiyelimizi en iyi şekilde kullanırsak ulaşamayacağımız hiçbir hedef, aşamayacağımız hiçbir engel yoktur.

Biz en zor zamanlarında dünyaya sadakat ve vatanseverliğin eşsiz örneklerini göstererek bugünlere gelmiş büyük bir milletiz. Cumhuriyetimizin en büyük başarısı da milletimizin bütün fertlerini vatandaşlık temelinde birleştirmiş olmasıdır. Bu duygu birliğini koruduğumuz, kışkırtma ve tahrikler karşısında birbirimizden şüphe duymak yerine daha sıkı kenetlendiğimiz sürece, bizi hiçbir güç sarsamayacaktır. Etnik kökeni, inancı, yaşam biçimi ne olursa olsun hiçbir vatandaşımız devletine, milletine, bayrağına, vatanına ve cumhuriyet değerlerine sadakatini kaybetmeyecektir.”


NAZİF HARUPÇU

Editör: Haber Merkezi