Ramazan ayı nedeniyle, Ak Parti Ödemiş İlçe teşkilatı koordinesinde, İzmir Milletvekilleri Mustafa İbrahim Turhan, Nesrin Ulema, Hamza Dağ tarafından Rüya Düğün salonunda iftar yemeği verildi.

İftar yemeğine Ödemişli Ünlü Türkücü Bedia Akartürk, Ak Parti Milletvekili adayı olan Mehmet Bayındır, İzmir İl yönetim kurulu üyeleri, Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, İlçe teşkilatı Kadın ve Gençlik Kolları, Tire, Ödemiş, Kiraz, Beydağ İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Partililer ve çok sayıda davetli katıldı.

İftarda ney konseri, ardından ilahiler, Mevlevi gösterileri ve son olarak da Mehteran bölüğü konser verdi.

Ak Parti İlçe Başkanı Halil Demir konuşma yaptı

Gecede konuşma yapan Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, “Bugün bir vakıf başkanı ile tanıştım. 250 yıl önce kurulmuş, cezaevinde kalan mahkûmların buz ihtiyacını karşılama vakfı. Atalarımız insanların hayatlarını kolaylaştırmak için her alanda kurdukları vakıflar hala ayakta duruyor.

Atalarımızın bu çalışmalarından dolayı gurur duyuyorum. İftarımıza katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Milletvekili Nesrin Ulema’dan “Birlik ve bütünlük“ mesajları

Milletvekilleri adına konuşmayı İzmir Milletvekili Nesrin Ulema yaptı. Ulema şöyle konuştu, “Beydağ, Kiraz, Tire ve Bayındır ilçesinden gelen İlçe teşkilatlarımıza Ödemiş’te düzenlenen iftara katıldıkları için teşekkür ediyorum. Cenabı Allah oruçlarımızı kabul etsin. Bundan sonraki Ramazan’ları da birlik ve beraberlik içinde sürdürmeyi arzuluyoruz. Çok önemli bir süreç yaşayıp, 7 Haziran’ı geride bıraktık. Bu önemli süreçlerde teşkilatlarımıza ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Bu önemli görevi ülkemiz için sürdüreceğiz. Allah hiç birimizi mahcup etmesin. Bu gayret ve çalışmalarda 13 yıldır tek başına gelen partimize, halkımız uzlaşın mesajı verdi. Bizi tek başımıza iktidara getiren halkımızın bu takdirini çok iyi okumamız gerekli. Süreç başladı. Meclis başkanını seçtik. Kol kola, bütünlük içinde olduk. Başkanlık divanı kurulmasının hemen ardından Cumhurbaşkanımız Hükümeti kurma yetkisini Başbakanımıza verdi. Milletimizin beklentilerine cevap vereceğiz. Kırmızı çizgilerimiz yok ama, millet iradesi ile yüzde 52 oyla seçilen Cumhurbaşkanlığı makamının asla ve asla tartışma konusu olamayacağını da göstereceğiz. Ülkemizin dev projelerinin de tartışma konusu olmadığını gösterdik. Eğer koalisyona evet demezlerse, Yeni seçime koşturacak ve Ak Parti teşkilatları da buna da hazırdır” dedi.

Konuşmaların ardından ünlü türkücü Bedia Akartürk, “Yunus“ adlı bir kaside okudu.

 

Editör: Haber Merkezi