HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Demir, “31 Mart’taki kongreye Başbakan Yıldırım katılıyor”

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, “AK Partinin Demokrasi basamaklarından biri olan İlçe kongremizin 31 Mart günü saat 13.00’de Ak Parti kongremizi gerçekleştireceğiz. Uzun süren Temayül yoklamasında araştırmalar sonucunda belirlenen üç adaydan partimizin kurucularından olan Şerif Delibalta abimiz bu kongrede tek aday olarak İlçe Başkan adayı olarak görevlendirildi. Kendisine öncelikle tebrik ediyorum. Bu görevi laikiyle ve üzerine daha da çok koyarak yapacağına inanıyorum. Kendisi daha öncede İl Genel meclis üyeliği ve seçim çalışmalarımızda bizlere destek oldu.  Partimiz için elinden gelen her şeyi yapmış bir abimiz tekrar kendisine hayırlı olmasını diliyorum. Bu bir bayrak yarışı Allah’ın izniyle gururumuz ve onurumuzla yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte bu görevi 3,5 yıldır sürdürdük. Gönül rahatlığıyla bu ay sonunda görevimizi teslim edeceğiz. İlçemize, Milletimize, seçmenimize, davamıza hayırlı uğurlu olsun. Belediye Başkanıma yönetim kurulu arkadaşlarıma ve eski ilçe başkanlarıma teşekkür ediyorum.  Bir diğer müjdeli haberde 31 Mart günü yapılacak kongreye de Başbakan Binalı Yıldırım da katılacak. Diyen Demir kongre sonrası ise aynı gün açılacak olan 300 yataklı yeni Ödemiş Devlet Hastanesinin açılışını katılacak. Bu bizler için büyük bir onur çünkü benim seçildiğim kongrede de Binali Bey katılmıştı. İki kongresine de üst üstte başbakan katılan tek ilçe biz oluruz herhalde bunu da Başbakanımıza kongrede söyleyeceğim. Davayı hizmet eden kim varsa bu güne kadar bana ve yönetime destek olan kim varsa teşekkür ediyorum. Kongremiz vatana ve millete hayırlı olsun” dedi. 

Badem, “Helikopterle hasta götürülen değil getirilen bir hastane açılacak”
Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, “Allah ömür verirse dört ilçe başkanıyla çalışan tek Belediye Başkanı olacağım. Dört ilçe Başkanımızla ciddi bir şekilde bu kentte AK Parti yol aldı. Ve son derecede rutin olaylar zinciri içerisinde devam eden bir Hareket biz Başta Mehmet Emin Başkanımla beraber başladık. Daha sonra Ali Hadim Başkanımla devam ettik. Halil Demir Başkanımla devam ettik. Her birisiyle bu kenti hizmet etme konusunda yarışıldı. Önümüzdeki günlerde tekrar konuşacağız. Bu süreç içerisinde her birinin Toplamda 1,5 Kat trilyona varan teker teker emeği olduğu bir yatırım bu kentte girdi bu sene içerisinde her birinin birden fazla emeği var. Allah yolumuzu açık etsin. Bundan sonra nasıl ki Mehmet Emin Başkanımın bıraktığı yerden Ali Hadim Başkanım, onun bıraktığı yerden Halil Demir Başkanımız devam ettiyse buradan sonrada Şerif Delibalta Başkanımızla devam edeceğiz. Önemli olan her birinin aklındaki tek nokta bu kentti biraz daha hizmeti öne çıkarmak, bu kenttin on yıllardır unuttu hizmetlerin bu dönemde geldiğin de teker teker hatırlatılarak. Bilinmesi gerekiyor. Hastanemiz bölgede tek üçüncü basamak yoğun bakımın olduğu bir hastane torbalı da, Menemende, Bergama’da, Tire’de aklınıza neresi gelirse gelsin hiçbir ilçede olmayan sadece araştırma Hastanelerin dışında artık helikopterle hasta götürülen değil helikopterle hasta getirilen bir hastanenin açılışını yapacağız. Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım ilk defa bir ilçe kongresine katılacak. Bu da Ödemişe verdiği değeri Ödemiş’teki hizmet yarışının sonucu olacak. Emeği geçen önceki Başkanlarımızla zaten her fırsatta birlikteyiz. Halil Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonra bize düşen görev ise buradaki deneyimli ilçe başkanlarımızla birlikte önümüzdeki günlerde görevi devralacak.  Başkanımızın önünü açmak onunla birlikte yol arkadaşlığı yapıp onunla birlikte işimizi devam etmek. Hayırlı uğurlu olsun diliyorum. Bu birlikteliği hep göreceksiniz bu birlikteliği bundan sonra kaç Başkan varsa Belediye Başkanı ile birlikte göreceksiniz” dedi.

Delibalta, “Hedefimiz yüzde 51’lik barajı Ödemiş’te yakalamak”
Ak Parti Ödemiş İlçe Başkan Adayı Ramazan Şerif Delibalta, “Görevi 1 Nisan günü devralacağım, bu kareyi çok göreceksiniz. AK Partiye gönül verenler siyasi düşünceye bakmaksızın siyasi tercihleri ne olursa olsun buna bakmaksızın bütün Ödemişlilerin ve Küçükmenderes havzasının sorunlarını çözmekle hükümlüyüz. Bu hükümlülük bize 2019’daki Yerel ve genel seçimlerde başarıya götürecektir. Biz nasip olursa 2019’da da AK Partinin Belediyecilik anlayışını devam ettireceğiz.  Bu Hizmettin devamlılığı konusunda birliğimiz, beraberliğimiz ve insanlarımızın dertlerini sorunlarını çözüm arayarak, çözüm bularak, onların teveccühleriyle onların destekleriyle partimiz her zaman olduğu gibi her zaman yakaladığı başarıyı 2019 yılında da yakalayacak. Önemli olan insanların dertleriyle dertlenmek, insanların problemlerine çözüm aramak, bu zamana kadar görev yapan tüm İlçe başkanlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Onların verdiği emek onların partimize koyduğu tuğlalar sayesinde partimiz ayakta ve dimdik kaldı. Ve her seçimde oylarını artırarak, başarıya götürdü.  İnşallah bize teslim edildiğinde de bu anlayışla Ak Parti hükümetini yüzde 51’lik barajını Ödemiş’te yakalayarak, bu hizmet kervanını sürdürülmesini sağlayarak, elimizden gelen çalışmaları yaparak özellikle de Belediye Başkanımızla hizmet ondan onun verecek olduğu hizmetler sayesinde biz dönüşümü sağlayacağız. Bu hizmetlerin birlik ve beraberlik programlarla oluşturduktan sonra zevkli, hoş bir AK Parti İlçe Teşkilatını ve yönetimini önümüzdeki günlerde göreceğinize inanıyorum. Hastane açılışına ve Kongremize de Başbakanımız Binali Yıldırım beyde katılacak. 

Ak Parti Ödemiş Eski İlçe Başkanı Davran, “Biz kavgayla gürültüyle dövüşle gelmedik”
Davran toplantı da zaman zaman AK partinin de kendi içinde sorunlar yaşadığını belirterek bunun halka hizmet hakka hizmet anlayışından kaynaklandığını belirti. Davran; “Biz AK Partiyi Ödemiş’te 2002 yılında 17 kişiyle kurduk. İlk ilçe başkanımız Mustafa Akdemir’dir 6 ay kadar ilçe başkanlığı görevini yürüttü sonrasında seçimler nedeniyle görevinden istifa etti. Biz halef selef olarak geldik. Biz kavgayla gürültüyle dövüşle gelmedik. Bu kendi içimizde iyi anlaştığımız anlamına gelmiyor zaman zaman sorunlar yaşadık ters düştüğümüz oldu. Bizim düştüğümüz terslikler sorunlar hep nefsi mücadelelerde oldu. Ama bunu davaya hiçbir zaman yansıtmadık. Davanın ikbali hedefi aynı oldu O ikbal o hedefte halka hizmet hakka hizmet düsturundan kaynaklandı. Bugünde burada hep beraberiz bizleri buraya çağırdıkları için hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi