Bugün Ankara’da gerçekleşecek olan AK Parti’nin 3’üncü Olağanüstü Kongresi’ne katılmak için Beydağ’dan yola çıkan otobüs Ankara Polatlı’da kaza yaptı.

Edinilen bilgiye göre, 35 ZJG 80 plakalı otobüs, saat 07.30 sıralarında Polatlı'da kontrolden  çıkarak Gazitepe  Alt Geçidi'nin aydınlatmasına çarptı. 39 kişinin bulunduğu otobüste hasar meydana geldi. Kazada yaralanan 32 kişi Polatlı Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Ak Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Mehmet Tozlu ve Karabağlar ilçe teşkilatı yöneticileri kazadan haberdar olur olmaz olay yerine gittiler. İl Başkanı Bülent Delican’da Polatlı Devlet Hastanesi’ne giderek yaralıların durumu hakkında bilgi aldı. Polatlı Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer ve hastane yöneticileri de kazayı haber alır almaz Polatlı Devlet Hastanesi’ne gittiler.

Sağlık durumları iyi

Yaralıların bulunduğu Polatlı Devlet Hastanesi'ne giden ve sağlık durumlarının iyi olduğunu ifade eden Delican,  "Kongremize katılmak için Ankara'ya giden Beydağ ilçe teşkilatımızı taşıyan otobüsümüz kaza yaptı. 32 arkadaşımız çeşitli yerlerinden yaralandı. Tedavileri Polatlı Devlet Hastanesi'nde yapılıyor. Tedavilerinin tamamlanmasının ardından kongreye gideceğiz. Durumu tehlikeli olan yok. Teşkilatımız merak etmesin. Korkulacak bir şey yok."


 

Editör: Haber Merkezi