HABER: DİLEK AYVALI
Tire’deki İstanbul Çaycısı’nda düzenlenen sahur programında Ak Parti Tire İlçe Teşkilatı ile bir araya gelen Milletvekili Sürekli’ye, Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu, Bayındır İlçe Başkanı Uğur Demirezen, Ak Parti Tire Kadın Kolları Başkanı Mehri Nisa Ünalan, Ak Partili Belediye Meclis üyeleri ve partinin yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. 
Ak Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, “Ramazan ayı manevi açıdan çok önemli. Bu günleri en iyi şekilde değerlendirmek gerekir. Biz Ak Parti olarak ramazan ayında halkımızla ve teşkilatlarımızla iç içe oluruz. Bu nedenle Tire’ye geldim. İftarımızı Kemalpaşa’da çat kapı iftar ziyareti ile yaptık. Tire’de Bayındır ilçe başkanımızı da misafir ediyoruz. Buradan da Ankara’ya gideceğiz. Ramazan ayında programlarımız iftar ve sahur şeklinde oluyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın konsepti budur. Ramazan’da Tire’den bir iftar programı daveti aldık. Tire’ye bir kez daha geleceğim inşallah” dedi. 
Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu da Ak Parti olarak Ramazan ayının ruhuna uygun şekilde iftar programlarının gerçekleştirileceğini ve halkla iç içe olacaklarını kaydetti. 
Milletvekili Sürekli, sahur yemeğinin ardından ilçeden ayrıldı 


Editör: Haber Merkezi