HABER: DİLEK AYVALI
Parti binasında düzenlenen toplantıda Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mustafa Selman İçelli, Kadın Kolları Başkanı Mehri Nisa Ünalan, Gençlik Kolları Başkanı Turgut Gündem, yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

İçelli, “Tire’de bayrağımızı yeniden dalgalandıracağız”
Toplantının açış konuşmasını yapan Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mustafa Selman İçelli, “31 Mart’taki Başbakanımızın katıldığı ilçe kongremizden hemen sonra il kongresi çalışmalarına başladık. Gençlik kolları ve kadın kollarımızla köylerimizi ziyaret ettik bununla ilgili. İlden bize verilen 2 bin kişilik kontenjanın kırsal ve merkez mahallelerden katılım konusunda çalışmalarımızı yaptık ve vatandaşlarımızdan güzel destek aldık. Sivil toplum kuruluşlarından güzel destek alıyoruz. Gençlik kolları ve kadın kollarımız güzel çalıştılar. Cumartesi günü Cumhurbaşkanımızı ve Başbakanımızı en güzel şekilde karşılayacağız. Yönetimimiz yeni bir yönetim olmasına karşın tecrübeli bir yönetim. 24 Haziran’daki seçime ve sonrasında 2019’daki yerel seçime hazırız. Tiremizde tekrar bayrağımızı dalgalandırıp yarım kalan hikâyemize devam edeceğiz” dedi.


Milletvekili Sürekli, “Tire’den her zaman güzel katılım oldu”
Daha sonra konuşan Milletvekili Kerem Ali Sürekli, “Yeni seçilen ilçe başkanımızı, görevine devam edecek olan kadın kolları başkanımızı ve dün ataması yapılan gençlik kolları başkanımızı tebrik ediyorum. Geliş nedenimiz il kongremizin katılımı için ilçelerimizi ziyaret ettim. Tire’den her zaman güzel katılımlar oldu. Hep bir fazlası ile katıldınız. 2 bin 500 ya da 3 bin kişiyle orada olursunuz inşallah” şeklinde konuştu.

Tarihi seçimin ilk mitingi İzmir’de
Ak Parti İzmir 6. Olağan kongresinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Salı günkü grup toplantısında ifade ettiği üzere 24 Haziran’da yapılacak olan seçimin de ilk mitingi olmasını vurgulayarak konuşan Milletvekili Sürekli, “Seçim kampanyamızın ilk mitingini İzmir’den yapıyoruz. Bir kongre ve bir miting ikisi birlikte yapılacak. Tarihi bir seçimin kampanyasının ilk mitingi. Onun için hem katılım hem coşku noktasında İzmir’i ve Tire’yi dosta düşmana göstereceğiz. Türkiye’nin hatta dünyanın gözü kulağı İzmir’de olacak. Çünkü yüzyılın seçiminin ilk mitingi İzmir’den başlıyor. 30 ilçemizi gezdim. İzmir hazır Reisi bekliyor. İzmir hazır Başbakanı bekliyor. Onlara layık bir miting ve kongre yapacağız. 24 Haziran günü noktayı koyarak Reisi Başkan yapacağız” dedi.

Ne yaparlarsa yapsınlar boş
Sürekli konuşmasında İYİ Parti’ye katılan CHP Milletvekilleri ile ilgili şu ifadeleri kullandı, “Tarihimizde kara leke olarak yer alan Güneş Moteli olayının yeniden ve daha kötü bir şekilde tekrarlanmasını üzüntü ve esefle izliyoruz. Türk siyasi tarihinde bir Güneş Motel vardı bir de geçtiğimiz hafta yaşadığımız 15 tane CHP Milletvekilinin İyi Parti’ye bir emirle iradeleri dışında geçişini gördük. Siyasi tarihimizde kara bir sayfa oluşmuş oldu. Bu sayfayı açanlar utansın. 24 Haziran’da da bu necip millet bunlara gerekli dersi verecekler. Ne yaparlarsa yapınlar boş. Recep Tayyip Erdoğan hepimizin çalışmasıyla milletimizin takdiri ile cumhurbaşkanlığı sisteminde seçilmiş ilk cumhurbaşkanı olacak.”

Mazlumların ona ihtiyacı var
Dünyanın Recep Tayyip Erdoğan’a ihtiyacı olduğunun altını çizerek konuşan Milletvekili Sürekli, “Mutlaka bu seçimden başarıyla ve oyumuzu artırarak çıkmak zorundayız. Türkiye’nin değil Dünyanın Recep Tayyip Erdoğan’a ihtiyacı var. Elbab ve Afrin operasyonlarını ve elde edilen başarıları gördünüz. Mülteci krizinde Dünyanın tavrını ve Türkiye’nin tavrını gördünüz. Türkiye’nin bu tavrının oluşmasındaki siyasi iradenin başı Recep Tayyip Erdoğan elbette Cumhurbaşkanı olmalıdır Dünyanın da ona ihtiyacı vardır. Mazlumların ona ihtiyacı vardır. Necip Türk milleti bir defa daha Recep Tayyip Erdoğan diyecek Ak Parti diyecek” dedi.

Biriz beraberiz birlikte Türkiye’yiz
Cumhur İttifakı ile ilgili olarak da konuşan Sürekli, “Artık tek değiliz bir de ortağımız var. Ben burada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye bir kez daha teşekkür ediyorum. 15 Temmuz’dan beri duruşundan, eylemlerinden ve sözlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Milliyetçi hareket partisinin tüm teşkilatlarına teşekkür ediyorum. İnşallah onlarla birlikte oluşturduğumuz Cumhur İttifakında çok büyük bir başarı elde edeceğiz. Hep beraber çalışacağız. Biriz beraberiz birlikte Türkiye’yiz.

Editör: Haber Merkezi