HABER: NAZİFHARUPÇU

Ak Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Küçük Menderes ilçelerine ziyaretler gerçekleştirdi.


Beraberinde İl yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kiraz ve Beydağ ve Bayındır Ak Parti gençlik kolları kongrelerine katılan Delican, Ödemiş İlçe teşkilatına da ziyaret gerçekleştirdi.


Buradaki ziyarete, Ak Parti İlçe Başkanı Halil Demir, Belediye Başkanı Mahmut Badem, Belediye Meclis üyeleri, Partinin yönetim kurulu üyeleri,Kadın ve Gençlik kolları üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.Başkan Delican’a parti girişinde İlçe Başkanı Halil Demir ve Kadın kolları üyeleri çiçeklerle karşıladılar.


Parti binasında düzenlenen toplantıda, İlçe Başkanı Halil Demir konuşma yaptı. Demir konuşmasında, “Kongreden sonra bizleri ziyaret eden İl Başkanımız, sorunların çözülmesinde 50 günlük görevim esnasında bize destek verdi. Teşkilat mensuplarımız hizmet sevdası ve vefa duyguları ile bugünlere geldik. Eski Türkiye’den yeni Türkiye’ye adım atarken unutmayalım ve unutmayalım. Kendi ayağı üzerinde duran bir ülke olan Türkiye’nin bu seviyelere ulaşması kolay olmadı. Bölgemize yapılan yatırımları sizlerin desteği ile sürdürdük ve sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.


Başkan Badem teşkilatın önemine yer verdi


Belediye Başkanı Mahmut Badem’de konuşmasında, “İl Başkanımız aramızda. İlçe Başkanımız hizmetlerle ilgili bir şeyler söyledi. Şimdi, 7 Haziran’a gidiyoruz. Teşkilatımız bir arada. Şimdi yol haritamızı çizerek en iyi şekilde seçimlere hazırlanmak durumundayız. Geçtiğimiz 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 45,1 oy alarak İzmir’de ikinci ilçe olduk. Şimdi Haziran ayında da hedefimiz, Birinci ilçe olmak.


Bunun için tüm gücümüz ve enerjimizle sokaktayız. Hiçbir dargın ve küskünlük olmadan, 30 Mart öncesi ve sonrası durumları biliyoruz. Bunun için bu yolda her birinizin yine aynı heyecanla bu yolda devam edeceğine inanıyorum. Elimizden geldiğince, her gün yönetimden arkadaşlar müsait odluğunca 3 mahalleyi ziyaret ediyoruz. Sıcak yüzümüzle ve sıcak yüzümüzle yine aynı enerjimizle şimdiden çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. İl Başkanımız ve İl yönetiminin bize vereceği destekle, Önce teşkilat diyerek yola çıkacağız.


Teşkilat yoksa bizler bir anlam taşımayız. Teşkilatı güçlü olan kazanır.


30 Mart ve 10 Ağustos yerel seçimlerinde olduğu gibi.


Önce Teşkilat daha sonra, Milletvekili, Belediye Başkanı ve Belediye meclis üyesi önem arz etmekte. Bu bilinçle hareket ettiğimizde, 7 Haziran akşamı gülen yüzlerle ortaya çıkacağız” dedi.


“7 Haziran sınavı bütün seçimlerden daha önemli”


Ardından İl Başkanı Bülent Delican konuşmasında, “Atandıktan sonra, Cumhurbaşkanlığı seçimi yaşadık. Önümüzde ciddi sınav var.


7 Haziran’daki bu sınav bütün seçimlerden daha önemli bir seçim.


İlk kez Cumhurbaşkanımız dışında, Ak Parti Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile sınav verecek. Edirne’deki İl Başkanları toplantısında bize, Çok çalışmalıyız. Türkiye, Atatürk sonrasında duraklamaya geçti. Ve Ülkeyi ve bizleri birbirimize düşürdüler. Bu yıllarımız, ihtilallerle, darbelerle her 10 yılda bir geriye gitti.

Açılım süreci ile ülkemiz barış sürecine girdi. PKK illetini yakında inşallah def edeceğiz. Bu ülkede artık kardeşlik şarkıları söyleniyor.


Hakkâri de kayak pisti açıldı ve gençler çok sevinçli idi. Demek ki normalleşmeye geçiyoruz yavaş yavaş. 30 yıldır bu ülkede kardeş kardeşe düşman edildi. Tarihin tozlu sayfalarında vesayet rejimi de tozlu sayfalarda kalacak. 


Türkiye çok iyi bir Başbakan kazandı. Türkiye’de Ak Parti de binlerce Recep Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu var. Biz dışarıdan ithal aday getirmedik. Hepsi içimizden çıktı.”


Vesayetçilerin derdi paranın derdine düşmek oldu


Delican, “Türkiye artık bölgesinde kararlı ve istikrarlı ve güçlü ülke. Sizlerin birlik ve beraberliği ile bugünlere geldik. 2015’de İzmir’de bu kaderi kıracağız, sizlerin destekleriyle. Güneş balçıkla sıvanmıyor. Kurulan komploların hepsi bozuldu. 35 proje ile ciddi ivme yakalamıştık. Vesayet rejimi hep oyun peşinde. Çünkü baktılar, Türkiye’nin Gayri Safi Milli Geliri (GSM) 800 milyar dolar. Adamların iştahları kabardı ve gelecekler ve bu paraları yine eskisi gibi çarçur edecekler. Ak Parti ne yaptı, dışarıdan para bulmadı ve Türkiye’nin iç kaynaklarını iyi değerlendirdi ve hortumları kesti, ardından bu gelir ortaya çıktı. Bu kadar büyük güce ulaşan Türkiye’nin önünü kesmek için düğmeye bastılar.


Türkiye, Ortadoğu ve Balkanlarda en güçlü ülke olması nedeniyle istemiyorlar. Ülkeyi böl parçala yönet ile etkisiz hale getirmek istiyorlar.


Onun için vesayet oyunlarını bu yüzden yapıyorlar.

Türkiye önümüzdeki yıllarda daha da büyüyecek. Biz vaatleri verirken, gerçekleri halkımıza anlattık ve ardından bunları hayata geçirdik.


500 milyar dolarlık ihracat için yeni limanları yapıyoruz.
Halkımız, bize görev yaptığımız için oy veriyor, Şimdi önümüzdeki dönem daha fazla çalışmak için gayret edeceğiz”
Editör: Haber Merkezi