HABER: NAZİF HARUPÇU


Ak Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli seçim çalışmaları çerçevesinde Ödemiş ve Kiraz ilçelerine ziyaret gerçekleştirdi.

İlk ziyaretini Ödemiş’e yapan Sürekli, Ak Parti Ödemiş Seçim Koordinasyon merkezini ziyaret etti ve ardından Salı pazarına geçerek esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ardından Ödemiş Ayakkabıcılar Odası başkanı Mustafa Ali Köksoy’u makamında ziyaret etti. Burada Oda yönetim kurulu üyeleri ve esnaflarla görüştü.

Daha sonra Ödemiş Ticaret Odasına geçen Sürekli, Oda Başkanı Kasım Sevin ile bir araya geldi.

Kiraz ilçesine geçmeden önce açıklama yapan Sürekli şunları söyledi,

“İzmir 2. Bölge tarımsal alana ve kırsal alana sahip geniş bir bölgemiz.

Geniş coğrafyayı çok gezdik. İçinde Karşıyaka ve Bornova’yı barındıran bir bölge olmasına karşın 16 ilçemizi e az 3-4 kez ziyaretler gerçekleştirdik. Şunu değerlendirebiliriz, 2. Bölge Ak partinin çok oy alabileceği bir bölge olarak görülmekte. Bizde ciddi şekilde çalışmaktayız. Ziyaretlerimizde, vatandaşlarımızın bizlere büyük bir teveccüh gösterdiğini görüyoruz. Çalışmalardan memnunuz. Teşkilatlarımız çok iyi çalışmakta. Ziyaretlerde seçmenlerimizin teveccühlerini görüyoruz. Pazar günü yapılacak seçimlerde iyi bir çıkış yaparak birinciliği yakalayacağını gözlemliyoruz.

Yılların tecrübe ve birikimi var bizlerde, buda bizim daha iyi gözlemleme yapma imkânı veriyor. Pazar günü 2. Bölge olarak iyi oy alacağımızı umut ediyoruz.

Milli irade çok önemlidir. Ak Partimiz 13 yıldır çok iyi temsil ediyor. Bu dönemde de Milli irade karşıtları hepsi de koalisyon yaptı. HDP’si MHP’si, CHP’si ve Paralel yapısı ile Milli irade ile gayri Milli irade arasındaki yarışta, Ödemişlilerin ve Küçük Menderes havzasındaki hemşerilerimizin tercihlerini Milli irade yönünde kullanacaklarını bekliyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi