HABER: AYŞE AKYÜZ


İzmir AK Parti 2.Bölge Milletvekilli adayı, Kerem Ali Sürekli, Ödemiş AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ziyaret sırasında Sürekli’yi, Ödemiş AK Parti İlçe Başkanı Halil Demir, Kadın Kolları Başkanı Serpil Duman, Teşkilat Başkanı Muhammet Şen, yönetim kurulu üyeleri ve partililer karşıladı.

Buradaki görüş alışverişinin ardından, Sürekli Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’i makamında ziyaret etti. İzmir AK Parti 2.Bölge Milletvekilli Adayı Kerem Ali Sürekli, AK Parti’nin İzmir genel seçimleri ile ilgili politikası hakkında görüşlerini dile getirdi.

“Genel merkezin sıralamasından memnun oldum”

Genel merkezin sıralamasından son derece memnun olduğunu dile getiren Sürekli ; “Milletvekili adaylık noktasında genel merkezimizin beni 4 sıraya yerleştirmesinden son derece memnunum. Bunun sorumluluğunu taşıyorum. Partim tarafından bana çok önemli bir görev verildi. Bende öncede çok değerli arkadaşlarım var. Genel merkezimizin bizlere teveccühü var. Bununla birlikte bize çok önemli bir görev verildi. Çok büyük hizmetler yapmamız gerekiyor.”

“Yıldırımın 1414 projesinden merkezin yapacak olduklarının takipçisi olacağım”

Sürekli ; “Listeler açıklanmaya başlandığında bana tebrik telefonları gelmeye başladı. Biz Girit göçmeniyiz ve biz Girit’ten Selçuk’a gelmişiz. Kendi akrabalarımızın bulunduğu Selçuk ilçesine ziyaret ederek burada bulunan babamın mezarını ziyarette bulundum. Selçuk Belediye Başkanımız ve Selçuk AK Parti İlçe teşkilatını ziyaret ettim. Ondan sonra kendi seçim bölgem olan Tire ve Ödemiş’i ziyarette bulundum. Burada ilk ziyaretimizi Mahmut Başkanımıza yaptık, kendisi teşkilatçı bir başkan teşkilattan gelme bir başkan, onun memnuniyetini de burada yaşıyorum. Bu teşekkür ziyaretlerimizi hızlı bir şekilde bitirip, İzmir İl Başkanlığımızın seçim koordinasyon merkezi tarafından yapılan tüm programları harfiyen yerine getireceğiz. İzmir’de yerel yönetimler bakımından çok fazla eksik var. Genel iktidara baktığımızda merkezi hükümetin yaptığı çok icraat var. AK Partinin İzmir içi hazırlamış olduğu 35 proje devam ediyor. Binali Yıldırım’ın aday olduğu dönemde açıkladığı 1414 projenin merkezden yapılacak kısımları var. Bu projelerin İzmir Milletvekilli olarak takipçisi ve destekçisi olacağım bu konuda vatandaşla koordinasyon sağlamaya çalışacağım.”

AK Parti olarak yüzde yüz İzmirliyiz

Seçimlere İzmirli adaylarla AK partinin çok avantajlı başladığını belirten Sürekli ; “Biz bu seçimlere AK Parti olarak, İzmir’den çok avantajlı başlıyoruz. Çünkü bizim adaylarımız yüzde yüz İzmirli bir liste, İzmir’in tüm kesimlerine yüzde yüz hitap eden bir listedir. Dışarıda görev yapıp gelen ama buraya etkileşimleri olan arkadaşlarımızda var. İkinci bölgenin her bölgesine hâkimim. Sorunlarını biliyorum, teşkilatlarıyla kaynaşmış durumdayım hep birlikte bir bütünüz. İzmir’de mükemmel bir sonuç alacağıma inanıyorum. CHP’nin listesi, İzmir’e hitap eden bir liste değil. Genel Başkanlar düzeyinde benim bu konuda bir şey söylemem doğru olmaz ama İzmir dışında aday olması daha iyi olurdu. CHP Kendi adaylarıyla çıksaydı daha iyi olurdu ama bu durum AK Parti için daha iyi oldu. Biz AK Parti olarak yüzde yüz İzmirliyiz”.

Mahmut Badem ; “Sayın vekilime ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisi ile uzun zamandan beri bu politikanın içerisindeyiz. Çok güzel anılarımız oldu. İkinci bölge olarak korkunç bir şans yakalamış durumdayız. Genel merkezimizin doğru gördüğü ve tespit ettiği adaylarla bir aradayız. Kerem Ali Sürekli dördüncü sırada partinin kurucuları arasında teşkilat başkanlığı dâhil pek çok görevlerde bulundu. Dördüncü sıradan listeye girdi bu bir tesadüf değildir. İkinci bölgenin tümüne baktığımızda başarılı arkadaşlarımızı görüyoruz, Genel merkezimizin Küçük Menderes Bölgesine verdiği değerden çok memnunuz. Sayın Sürekliye başarılar diliyor, kendisinin bölgeye büyük hizmetler vereceğine inanıyorum”dedi.

Editör: Haber Merkezi