Geçtiğimiz Cumartesi günü Pelit Cafe’de gerçekleştirilen kahvaltı programına, Ak Parti Tire İlçe Başkanı Kamil Yaldız, Ak Partili Belediye Meclis Üyeleri Yahya Saldık, Ali Ayyıldız, İsmail Tapkın, Selman İçelli, Ali Taykut, Hüseyin Öztürk ve Mustafa Maltepe’nin yanında Eski ilçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Çeltikcoğlu katıldı. 

 

“POLEMİĞE GİRMEDİK, GİRMEYECEĞİZ”

Sohbet havasında geçen kahvaltıda konuşan ilçe Başkanı Yaldız, basınla uzun süredir bir araya gelemediklerini belirterek, yerel seçimler ve cumhurbaşkanlığı seçimleri sürecinde oldukça iyi bir propaganda dönemi geçirdiklerini belirterek, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Yaldız, “Polemiklere girmeden, tamamen Tire’ye hizmet amacıyla propaganda sürecimizi geçirdik.  Sandıktan çıkan sonuca her zaman saygılıyız ama biz teşkilatımız olarak halkımıza küsmedik, darılmadık. Kendi içimizde değerlendirmelerimizi yaptık ve çalışmalarımızı bu yönde tekrar şekillendirdik. Yerel seçimlerden önce çeşitli iddialar ortaya atıldı. Fakat ben şahsım ve teşkilatım adına hiçbir zaman kişisel bir polemik içine girmedim. Çünkü bizim temel felsefemiz ‘insana hizmet’. Kişisel polemiklerle bizim işimiz yok.” Şeklinde konuştu.

 “İFTİRA KAMPANYASI BAŞLATILDI”

Buna rağmen sosyal medya ile bazı basın yayın organlarında haklarında iftira ve karalama kampanyası başlatıldığını dikkat çeken Yaldız, “Teşkilat bünyesinde en kısa sürede hukuk birimi oluşturarak, bizlere yapılan iftira ve haksızlıkları yargıya taşıyacağız. AK Parti Tire İlçe Teşkilatı olarak, hükümetimizin ilçemize yapacağı yatırımların sıkı takipçisi olmaya devam edeceğiz. Tire’ye hizmet noktasında, elimizi taşın altına koyacağımızı ise daha önceden defalarca dile getirdik” dedi.


Ercan ÇELİK

Editör: Haber Merkezi