Geçtiğimiz Cumartesi günü Ak Parti Ödemiş İlçe Teşkilatında yapılan delege seçimleri başarılı şekilde geçti.Ödemiş, Belde ve köylerde olmak üzere BŞB yasası ile birlikte oluşan 99 mahallede partinin üyelerinin yoğun katılımı ile 430 delegenin belirlendiğini belirten Ak Parti Ödemiş İlçe Başkan Yardımcısı Ersin Duraklı şunları söyledi, “Tüm mahallelerimizde teşkilatımızın yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları, Kadın Kolları olmak üzere görev alan arkadaşlarımız, diğer seçimlerde olduğu gibi özverili bir şekilde çalıştılar.

Bizde Kayaköy mahallemizde delege seçimlerinde yer aldık ve diğer mahallelerden gelen partili üyelerimiz burada delegelerin belirlenmesi adına oylarını kullandılar. Demokratik seçimin ardından Kasım ayında yapılacak 5. İlçe olağan kongremize de teşkilatımız hazırlanmakta” dedi.

Müjde Çelik’te seçim sandık kurulunda aldığı görev nedeniyle yaptığı açıklamasında, “Önümüzdeki günlerde Ödemiş İlçe başkanlığı seçimleri için yapılacak olan kongrenin delege seçimleri var. Delegelerimizin listeleri burada. Üyelerimiz burada. Üyelerimiz oylarını kullandılar. Ödemiş’teki ilçe başkanlığı seçimleri de hayırlı olsun şimdiden” dedi.

Editör: Haber Merkezi