HABER: AYŞE AKYÜZ


Ödemiş’in sevilen simalarından Doktor Mehmet Bayındır seçim startını doğum yeri olan Ödemiş Kayaköy Mahallesinden verdi. AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı tarafından Kayaköy girişinde davul ve zurnalarla karşılanan Bayındır Mahalle girişinde oynadığı Efe oyunuyla Kayaköy’e giriş yaptı. Bayındır’a eşlik eden partililer mahalleye düğün konvoyu edasında giriş yaptılar. Mahalle meydanına kadar hemşerileriyle kucaklaşarak gelen ve  dinleyen Aday Bayındır Çakırcalı Mehmet Efe’nin  Konağının da bulunduğu meydanda hemşerilerine hitaben bir konuşma yaptı. Bayındır Çakırcalı Mehmet Efe’nin evi önünde bulunan meydanda kendisine eşlik eden müzisyenlere harmandalı çaldırarak meydan’da Harmandalı Zeybeği oynadı. Hızını alamayan Bayındır “Ödemiş Kavakları” türküsünü seslendirdi Bayındır’ın boynuna taktığı efe fuları ise dikkatleri üzerine çekti. Bayındır’a Ödemiş belediye Başkanı Mahmut Badem, Ak parti İlçe Başkanı Halil Demir, AK partili meclis üyesi Özlem Katırcı ve Ak partiler yalnız bırakmadı.

“Küçük Menderesin öksüzlüğünün nedeni çarpık seçim sistemidir

Küçük Menderes havzasının çok uzun zamandan beri öksüz kaldığını belirten AK Parti İzmir 2.Bölge Milletvekili Adayı Bayındır ; “Pamuk, patates ve tütün tarlalarında yanarak çalışıp bugünlere geldim. Bugün benim için çok önemli bir gün efeler diyarı Küçük Menderes havzası çok uzun zamandan beri öksüz,yetim kalmıştı.Bu bölgeyi Ankara’da temsil edecek arkadaşlarımızı gönderememenin üzüntüsü ve sıkıntı içindeydik.Bundan çarpık seçim sisteminin payı büyüktür.Bunda birazda bizim efelik ruhumuzdan kaynaklanan hiç kimseye minnet etmeye yönümüzün de payı var.Ama artık buna yeter diyoruz.Çünkü biz Küçük Menderes havzası olarak devlete verdiğimiz emeğin karşılığını yeteri kadar alamıyoruz.Bize bunlar nasıl olsa efe kendi yağlarıyla kavrulur dediler.Ama artık bıçak kemiğe dayandı.Buna dur diyerek biz mecliste efe  görmek istediğimizi haykırıyoruz. Aynesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 30 yıl boyunca görev yaptım. Halka hizmet hakka hizmettir.

Ankara ile İzmir arasında sağlam bir köprü olacağım

30 yıl boyunca Küçük Menderes Havzasına doktor olarak hizmet ettiğini bundan sonrada mecliste hizmet etmek istediğini belirten Mehmet Bayındır ; “30 yıldır sürdürdüğüm doktorluk görevimde zengin, fakir, partili ,partisiz gözetmeksizin ayrım yapmadan,hemşerilerim için elimden ne geliyorsa yapmaya çalıştım.Ben şimdi sizlere Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlıkla ilgili yardımcı olamaya çalışıyorum.Beni oylarınızla meclise taşırsanız ,Küçük  Menderes havzasının sesi olarak hizmetlerime  orada devam edeceğim.Meclise girdiğim takdirde ulaşım eğitim sağlık  ve diğer konularda sizlere hizmet etme fırsatını yakalayacağım.Ben Ankara ile İzmir arasında sağlam bir köprü olacağım.Her  sizlere danışmadan,sizlerin fikirlerini alamadan asla adım atmayacağım. Halka  hizmet ,hakka hizmettir. Durmak yok yolla devam.”

Badem ; “Gün içinizden birini Ankara’ya taşıma günüdür”

Değişen Türkiye’de Küçük Menderes’in Bayındır’ı Ankara’ya taşıması gerektiğini vurgulayan Başkan Mahmut Badem ; “Bizden içimizden biri olan bu toprağın yetiştirdiği evlatlardan, Mehmet Bayındır milletvekili adayı olarak aramızda, bizim projelerimizi takip edebilecek biri Ankara’da olursa işimiz daha da kolaylaştırır. Her biriniz başka partili olabilirsiniz ama bugün içinizden birini Ankara’ya taşıma günüdür. Değişen Türkiye de bize hizmet edecek bir kardeşimizi Ankara’ya taşımak zorundayız. Yolun açık olsun Mehmet Bayındır .

Bize aday gösterin dediniz bizde doktorunuzu aday gösterdik diyen Halil Demir ; “Geçtiğimiz seçimlerde, AK Parti olarak 6.milletvekilini çok az bir oy farkıyla kaybetmişti. Bize Mehmet Bayındır’ı aday gösterin dediniz. İşte doktorunuz destek sizden hizmet bizden onu meclise taşıyacak sizlersiniz.”

     

Editör: Haber Merkezi