HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ziyarette; AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Şerif Delibalta, Kadın Kolları Başkanı Asuman Karakayaoğlu, ilçe kurucu üyesi ve eski ilçe başkanı Mehmet Emin Davran, yönetim kurulu ve partililer yer aldı.

Ödemiş AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Şerif Delibalta, “17. Yıl Önce bugün Türkiye’nin kaderini değiştiren, Türkiye’nin gündemini değiştiren bir Siyasi Parti kuruldu. Türkiye’nin kaderini değiştiren bu siyasi parti Dünyada da bir umut kapısı oldu. Dünyanın yapısını değiştirecek bir yapıya ulaştı. Dünyadaki Mazlum ve masum Milletlerin de umut kapısı oldu. 17 yıl önce kurulan bir siyasi Parti Sayın Cumhurbaşkanımız o günün şartlarında başbakan dahil olamayacağı denilen Muhtar dahi seçilemeyecek denilen bir kişi tarafından Önderimiz, Liderimiz tarafından bu Siyasi Parti kuruldu. İlk kurulduğu günden bu yana 2002 yılındaki seçimlerden bu yana 17. Yıldır da iktidarda. İktidarda olan siyasi parti malumunuz üzerine her zaman yıpranır ve oy kaybeder düşüncesi oluşur. Lakin AK Parti verdiği hizmetlerden dolayı halkın arasında olduğundan ve Milletiyle iç içe olduğu için Milletimizin sayesinde 17 yıldır Hamdolsun ki iktidarı hiç bırakmadı. Tabi ki bu Millet AK Partiyi tercih ederken, yaptığı hizmetleri bizlerle birlikte iç içe olmasından dolayı bizlere verdiği hizmetlerden dolayı biz de AK Partiyi Milletçe hep destekledik. Böyle ki insanların umut kapısı oldu. Yeni dünya düzeninde Türkiye’nin idare etmeden Türkiye olmadan yenidünya düzeni kurulması mümkün değil ama 17 yıldır Gezi olaylarında, 15 Temmuz olaylarında olduğu gibi bugünde Döviz ile Dolar ile oynanarak 17 yıldır dünyanın umudu olan Recep Tayyip Erdoğan’ın önünü hep kesmeye çalıştılar. Bugünde aynı mücadele içerisindeler” dedi.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, “14 Ağustos’un bu yıl farklı olduğunu belirterek, ülkemiz üzerimizde oynanan oyunun iliklerimize kadar hissederek ortaya koymaktır. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulan partimizin 17. kuruluş yılında, Türkiye’nin içinde olduğu bu özel durumdan dolayı insanların bizi farklı bir şekilde görmeleri adına birlikte olmak istedik. 2001 yılında bir avuç vatanseverin, erdemliler hareketi olarak yola çıktığı bu kutlu davada, iktidarlığımız hep devam etti. Daha nice yıllar iktidarda kalarak, dünyada rekor kıracağız. Partimiz, defalarca yapılan yıkma hareketine rağmen bugünlere geldi. Şimdi de ekonomik olarak kozları kullanmaya başladılar. Bu ülkenin insanları, inanarak yola çıktı. 15 Temmuz’da nasıl direndiyse, Kurtuluş Savaşında nasıl direndiyse aynı şekilde direneceğiz. Bir bilezik ya da bir çeyrek altın ya da 100 dolar gibi evde ne varsa bozdurarak, bizde varız diyeceğiz. Nerde durduğumuzu göstereceğiz. 14 Ağustos’un anlamı, üzerimizde oynanan oyunun iliklerimize kadar hissederek ortaya koymaktır. Her zaman inançlıydık. Kaybetmeyi hiç düşünmedik. Bu inançla, kararlılıkla, dik duruşla, ilk kez Cumhurbaşkanımızı bu ülkeye Başkan yaptık. Bu karalılığımız hep devam edecek. Kurulduğu günden bu yana milletimizle el ele yürüyen, lideriyle bir bütün olan partimiz; liderinin çizdiği bu kutlu yolda milletiyle var olmaya ve milleti için var olmaya devam edecektir” dedi.

Editör: Haber Merkezi