HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Kongreye AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ramazan Şerif Delibalta, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Nevin Badem, AK Parti eski ilçe Başkanları Halil Demir, Ali Hadim, çevre ilçeden kadın kolları ve Ödemiş gençlik kolları ve AK Partililer katıldılar.

Kongrede oluşturulan Divan heyetine Gülay Sezgin, Sacide Ebeoğlu, Hakan Karşıyaka, Tahir Yılmaz, Mehtap Gülseven Girgin seçildi.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Faaliyet raporları okundu. Ardından AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ramazan Şerif Delibalta bir konuşma yaptı. Delibaltanın konuşmasını ardından Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem bir konuşma yaptı.
Badem, “Bugün Kadın Kollarımızın 5. Olağan kongresini gerçekleştiriyoruz. 2003 yılında Asuman Başkanımla beraber Sokakta O dönemde Ali Hadim İlçe Başkanımızdı. Hep birlikte hiçbir derdi olmayan insanlara sokakta sadece özgüveni son derece yüksek 8 ile 10 tane kadının katılımıyla Yönetim kurulundan birkaç erkekle birlikte aday olan arkadaşlarımızla 2004 yılında yola çıktık. 2004 yılına örnek veriyorum çünkü Kadın Kollarımızın ilk tarihiydi ama o kadınlar hiçbir şey beklemeyen kadınlarımızla 2004 yılında Yerel seçimleri kazandık. Bizler böyle kadınlarımızla seçimi kazandık. O günden bu güne kadar bu yolda bu kardeşlerimizle sokakta şu anda buraya gelenlerle yolumuza devam ediyoruz. Ve devam edeceğiz. Önümüzde 24 Haziran seçimleri var kapıyı açacak olanlar sizlersiniz. Kapı çalıp dolaşacak olanlar sizlersiniz.  Gülen yüzler sizler olacaksınız. Herşey sizlerle olacak ve bundan sonrada yola sizlerle devam edeceğiz. Bu yolda geçirdiğiniz bunca seçimde çok ciddi başarı elde edeceksiniz. Bizler % 46 ları gördük. Ödemiş’te birinci parti olduk. 24 Haziran seçimlerinden sonra da Yerel seçimler gelecek. Bugun de yarın da hep sizlerle yol arkadaşlığı yapmaya devam edeceğiz. Çıktığınız yol kutlu bir yol bizler her daim sizlerle birlikte olmaya sizlerin yanında olmaya bize düşen her konuda kendi adıma yardımcı olacağım. Tek yürek olarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kongre mesajı Salonda bulunan AK Kadınlara dinletildi ve Slâyt gösterisi yapıldı.
AK Parti 24 kişilik Kadın Kolları Yönetimi şu isimlerden oluştu, Asuman Karakayaoğlu(Başkan) Gülten Balcı, Zeynep Kurt, Ayşe Gül Çakır, Meltem Yolcu, Ülfet Koçoğlu,  Serpil Kuzum, Saniye Poyraz, Münire Çayırcı,  Fatma Duran, Derya Karataş, Meral Okbaş, Ayşe Akpınar, Müjgan Değirmenci, Arzu Arslan, Özlem İnaltekin, Melis Eriş, Teslime Sapmaz, Sabriye Kadıoğlu, Nedime Güngör, Gülay Salık, Salihsa Tırpan,  Meral Kırbaş, Aliye Kızıler, Simge Dalcıoğlu.

Editör: Haber Merkezi