HABER: GAMZE ONAN


Ak Parti Kiraz Gençlik Kolları Başkanı Erman Aktaş, Küçük Menderes Gençlik Kolları Koordinatörü Ünal Arı ile birlikte Kiraz'da Ramazan Buluşmaları programı çerçevesinde ev ziyaretleri gerçekleştirildi. Ev ev dolaşarak vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Ak Gençlik sorunların çözümü için de girişimler başlatacaklarını belirttiler.

Buralara giderken yardım malzemeleri ve çeşitli yemekler götürülerek konuk oldukları ev halkı ile birlikte iftarıda açan AK Parti Heyeti,  Sayın Başbakan’ın talimatı ile başlayan bu projede daha sonra misafir olunan  ailelerin sorunlarını dinliyor. Teşkilat ile birlikte ailelerin sorunlarına çözüm aranıyor.

Küçük Menderes Gençlik Kolları Koordinatörü Ünal Arı "Ak Gençlik olarak daima vatandaşımızın yanında olmaya çalışıyoruz. İlçelerimizi dolaşıp vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyor. En kısa sürede çözüme kavuşturmak için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Ziyaretlerimiz  sırasında vatandaşlarımız bizleri kendi evlatları gibi karşılıyorlar. Onların en küçük tebessümleri bile bizleri memnun ediyor. Bize verilen görevi layığı ile yerine getirmek, bir Allah razı olsun denmesi bizim için en büyük ödül oluyor. Ziyaretlerimiz aralıksız devam edecek."

Ak Parti Kiraz Gençlik Kolları Başkanı Erman Aktaş, "Kiraz yıllardır hak ettiği değeri göremeyen bir ilçedir. Biz gençler Kiraz'ın daha yaşanabilir bir şehir olması için çaba gösteriyoruz. Teşkilatımızın içinde bulunduğu birlik beraberlik ruhunu vatandaşımıza da yansıtmaya çalışıyoruz. Bizler sadece seçim zamanı kapı kapı dolaşmıyoruz. Vatandaşlarımızın her zaman yanındayız.  Ev sohbetleri ve esnaf kardeşlerimizle hasbi hal edip onların duygu ve düşüncelerini dinleme fırsatı buluyoruz. Yaşanan sorunları birebir tespit ediyoruz."

İzmir Büyükşehir Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Özcan Kaymak'ın verdiği iftar yemeğine katılan Ak Gençlik adına Gençlik Kolları Başkanı Erman Aktaş, kendilerine destek olan, vatandaşların sorunlarının çözümlenmesine büyük katkı sağlayan Büyükşehir Meclis Üyesi 
Editör: Haber Merkezi