AK Parti Ödemiş Gençlik Kolları sağlık çalışanlarının korona virüs ile mücadelede öz verili çalışmaları nedeniyle, Ödemiş Devlet Hastanesi personeline karanfil dağıtarak moral verdi.

Ödemiş Devlet Hastanesi Başhekimi Ömer Koçak’ı ziyaret eden Gençlik Kolları Başkanı Tahir Yılmaz, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Daha sonra Yılmaz gençlik kolları ile birlikte sağlık çalışanların, personele karanfil dağıtarak hal ve hatırlarını sordu.

Korona virüs ile mücadelemizin özverili ve fedakâr kahramanları, her türlü zorluğa ve sıkıntıya göğüs geren tüm Sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz diyen Yılmaz, Elbet bugünler geçecek ve geçmiş zamanlardaki gibi sağlıklı ve huzurlu bir şekilde işimize, sosyal hayatımıza devam edeceğiz. Bu salgın hastalığı doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız ile yenecek güce sahip olan bir ülkeyiz. Takdire şayan bir fedakârlıkla çalışan Başta Sağlık bakanımız Sayın Fahrettin Koca'ya doktorlarımıza ve yardımcı ekip arkadaşlarına AK Parti Ödemiş İlçe Gençlik kolları olarak Şükranlarımızı sunuyoruz.”

Editör: Haber Merkezi