Ödemiş halkına uzun yıllardır hizmet veren tesislerin daha kaliteli ve daha iyi hizmet vermesi amacıyla Ödemiş Belediyesi tarafından yeni yapılanmaya gidildi.

Amacı aile ortamını yaşatmak olan Ahrandı Aile Gazinosu, misafirlerine seçkin ve kaliteli bir hizmet vermeyi hedefliyor.

Ahrandı Aile Gazinosu Müdiresi Asuman Arıkan “Ödemiş Halkımıza daha kaliteli hizmetler sunulması amacıyla yeni bir döneme girdik. Belediye Başkanımız Sayın Mahmut Badem’in talebi ile burasının daha nezih bir ortama dönüşmesi ve hizmet kalitesinin artırılması amacıyla bu göreve atandım. Belediye Ahrandı Aile Gazinomuzda yenilikler yapmaya başladık. Bu yenilikler müşterilerimiz tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Bazı dostlarımız da önerilerde bulunuyor. Kendilerine bu konuda teşekkür ediyorum. Tecrübeli ve güler yüzlü çalışanlarımızla müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet veriyoruz. Siz değerli müşterilerimizin isteklerine önem veriyor, hizmette sınır olmadığını biliyoruz.”                                               
                                                                                                                                  
Ödemiş'i seyrederek çay kahve keyfi bir başka yaşanır

Huzurlu ve güvenli ortamda, kaliteli ve profesyonel hizmet anlayışı ile müşterileri en uygun bir şekilde ağırladıklarını belirten Arıkan, “ Izgara çeşitleri, tatlılar, salatalar ve geniş yelpazede balık ürünleriyle nezih bir ortamda hizmet vermekteyiz. Alkollü, alkolsüz içeceklerin yanı sıra soğuk ve sıcak mezeler, tatlılar ve salata çeşitlerimiz bulunuyor. Bahçeli olan tesislerimizde dostlarınızla sohbet edebilir ve çay kahvenizi de yudumlayabilirsiniz. Ve Ahrandı Aile Gazinosunda buluşmak arzusu ile sizleri bekliyoruz. Bütün misafirlerimizi bekliyoruz ve misafir etmekten de mutluluk duyacağız”

Grup Nirvana ile müzik keyfi yaşayın

Haftanın iki akşamı canlı müzik keyfiyle de gönülleri fetheden Ahrandı Aile Gazinosu, müdavim kitlesini hızla artırmayı sürdürüyor.

Nirvana Müzik Organizasyon ekibi Tayfun Tekeli, Şadi Yolcu, İlhami Deveci  Salı günleri fasıl programında Göksel Işıktaş, Cuma akşamları da Türk Sanat Müziği, Pop müzikleriyle misafirlere keyifli dakikalar yaşatıyorlar. Bir yandan içkinizi yudumlarken fasıl eşliğinde günün stresini atabilir, bir yandan da dostlarınızla hoş sohbetler edebilirsiniz. 

Editör: Haber Merkezi