HABER: DİLEK AYVALI
Tire Ahi Evran Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri okul bahçesinde düzenledikleri program ile Afrin’de terörle mücadele ederken şehit olan askerlerimizin anısına pilav dağıttı.

Tire Ahi Evran Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Hüseyin Çamlıca, “Bugün öğrencilerimizle birlikte 1000 kişilik pilav dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Afrin’de terörle mücadele ederken şehit düşen Mehmetçiğimizin anısına bir program düzenledik. Okulumuz din kültürü öğretmeni dua okudu. Dualarımız Afrin’deki Mehmetçiğimize Katılan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Düzenlenen programa Tire Belediye Başkan Yardımcısı Mengü Önler, Tire Emniyet Müdürü Hasan Özge, Jandarma Komutanı Emre Davutoğlu, Tire Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Selman İçelli ve Mustafa Maltepe, Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu, CHP İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, MHP İlçe Başkanı Bilal Kıvrak, Ak Parti Tire Kadın Kolları Başkanı Meral Ünalan, CHP Tire Kadın Kolları Başkanı Gülgün Gözeger, MHP Tire Kadın Kolları Başkanı Sabriye Tarlı, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.



Editör: Haber Merkezi