Ödemiş Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından 22 Aralık Pazartesi günü saat 19.30’da Ödemiş Belediye Kültür Merkezi Büyük Salon’da Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Tansel Çölaşan’ın katılımıyla “Cumhuriyetten yana olmak ”isimli konferans düzenlenecek.

Atatürkçü Düşünce Derneği Ödemiş Şubesi’nin davetlisi olarak, Ödemişe gelecek olan Genel Başkan Tansel Çölaşan, program öncesinde Ödemiş’te bulunan köy ve beldeleri ziyarette bulunacak. Çölaşan’ın köy ve belde programları saat 15.30 Konaklı’da başlayacak, Çölaşan ve Ödemiş Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri burada halkı akşam düzenlenecek olan konferansa davet ederek kısa bir buluşma gerçekleştirecek. Buradan Ovakent Bademli, Bıçakçı, köylerine ziyarette gidilerek halkla buluşma gerçekleştirdikten sonra vatandaşları akşam düzenlenecek olan konferansa davet edecek.

Atatürkçü Düşünce Derneği Ödemiş Şubesi Başkanı Selami Sönmez, “ Genel Başkanımız Tansel Çölaşan’ı ilçemizde davet ettik. Akşam düzenlenecek konferans öncesinde başkanımızla birlikte Ödemiş’te bazı beldelerimizi ziyarette bulunarak vatandaşlarımızla buluşacağız. Vatandaşlarımızı akşam düzenlenecek olan konferansa davet edeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı pazartesi günü düzenlenecek olan konferansımıza bekliyoruz.”

Haber: Ayşe AKYÜZ

 

 

 

Editör: Haber Merkezi