HABER: TOLGA KIZGIN

Ödemiş Atatürk Düşünce Derneği Şubesi Başkanı Havva Pakcan’a “Tebrik“ ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda dün Ödemiş Eğitim İş Sendikası Temsilcileri ve üyeleri ADD’ye ziyaret gerçekleştirdi.

Ümran Akça Ateş, “Atatürk büyük bir Lider olarak Türk Milletine rehberlik eden kişidir. Bizim bir liderimiz var. Bizlere haklarımızı veren, güzel bir insan var. Umuyoruz ki Atatürk’ün düşüncelerini taşıyan insanlar çıkar ve ülkemizi daha ileriye taşıyabiliriz düşüncesindeyiz. Biz bu düşünce ile hareket ediyoruz. “ dedi.

“Cumhuriyet Kadını“

“Bu konuda ADD ile her zaman bir arada birlikte düşünceler üretip ileriye dönük çalışmalar yapma azmindeyiz. ADD’ye her zaman yanımızda ve yakınımızda, görmek bizi mutlu eder. Bizim için ADD ile bir arada hareket etmek çalışmalar yapmak bizi mutlu eder. Mustafa Kemal Atatürk olmasaydı, ben bir “Cumhuriyet kadını“ olarak bugünkü haklarıma sahip olamayacağımı düşünüyorum. Benim hayat şeklim, Mustafa Kemal Atatürk tarafından dizayn edilmiş. ADD’nin taşıdığı görev de bu kadar önem taşıyor. O yüzden, ADD’nin şerefli ve onurlu başkanlığa seçildiği için Havva Pakcan’ı tebrik ediyorum“ dedi.

“Cumhuriyet’in kuruluş yıllarından daha zor şartlarda değiliz“

“Görevimiz ve göreviniz, sorumluluğunuz çok ağır. Hem sizin sorunlarınızı paylaşmak, hem de bizim gelecek vizyonumuza sizi de davet etmek amacıyla sizi ziyaret etmek istedik. Ne kadar zor şartlarda olsak da, Cumhuriyet’in kuruluş yıllarından daha zor şartlarda değiliz. Ama birlik içerisinde bu ülkeyi bir yere taşıyacağımız mümkündür. Bir arada olalım, ADD olarak, Eğitim-İş Sendikası olarak daha güçlü birbirimizin yanında olalım. Bu bize her zaman güç verecektir“ dedi.

“Önderimiz Atatürk’ün düşünceleri yolumuzu gösteriyor“

Ödemiş ADD Şubesi Başkanı Havva Pakcan, “Bir Cumhuriyet kadını olmak, cumhuriyetin evlatları olmak, onurlu bir şeydir. Önderimiz Atatürk’ün düşünceleri yolumuzu gösteriyor ve göstermeye devam edecektir. Ziyaretlerinden dolayı çok Ödemiş Eğitim-İş  Temsilcilerine teşekkür ediyorum“ dedi. 

Editör: Haber Merkezi