HABER FARUK ÇARK

Ödemiş Türkmen Mahallesi’nde Şeker hastası olduğu iddia edilen bir kişinin kendisini evinde 3-4 yerinden bıçaklayarak yaraladığı iddia edildi.

Ödemiş Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alınan, C. M. (76)’nın şeker hastası olduğu ve hastalığı nedeniyle acısına dayanamadığı, eline geçirdiği ekmek bıçağı ile göğsünden ve karın kısmından kendisini 3-4 kez bıçaklayarak yaraladığı iddia edildi.

Ödemiş Dostluk Sokak numara 13’teki C. M.’ye ait evde meydana gelen şüpheli olay sonrası yakınlarının 112 ambulansı sağlık çalışanlarına haber vermesi üzerine kısa sürede adrese ulaşan 112 sağlık personeli, yaralının ilk müdahalesini evinde yaparak ambulans ile Ödemiş Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne sevk etti.

2 KEZ KALBİ DURDU

Ödemiş Devlet Hastanesi Acil Servisi’ndeki tedavinin ardından ameliyata alınan C. M. daha sonra yoğun bakım servisine çıkartıldı. Tedavisine dört gündür devam edilen C. M.’nin sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Tedavi sırasında duran kalbinin iki kez müdahale edilerek üzerine hayatta döndürüldüğü ve halen hayati tehlikesi bulunan C. M. dün akşam saatlerinde İzmir Karşıyaka’daki bir hastaneye sevk edildiği öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi