Yaklaşan yerel seçimler öncesi muhtar adayları isimleri belli olmaya başladı.

Ödemiş Cumhuriyet Mahallesi’nde uzun yıllardan beri esnaflık yapan “Dayıbaşı” lakaplı Abdil Çavdar da geçtiğimiz gün sitemizde yayınlanan haber sonrası muhtar adaylığını açıklayarak başvuru dosyasını Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran’a teslim etti.

Ödemiş Muhtarlar Derneği binasında basın mensuplarına bir açıklama yapan muhtar adayı Abdil Çavdar; “Ödemişimizin en güzel mahallelerinden biri olan Cumhuriyet Mahallesi'nde oturuyorum. Mahallemizi en iyi şekilde temsil etmek için Muhtarlık görevine talibim. Adaylığımı halkımız arasında açıkladığımda Cumhuriyet Mahallesi'nde ikamet edip oy kullanacak olan seçmenlerimizden de çok güzel tepkiler aldım. Bu geri dönüşler, Cumhuriyet Mahallesi'nde değişimin ne denli şart olduğunu bir kez daha ortaya çıkarmıştır. Seçimlere daha 4 ay var ama biz çalışmalarımızı daha önceden başlattık. Listemizde birbirinden kıymetli aza adaylarımız var. Bugünden itibaren hep birlikte yarın seçim varmış gibi çalışmaya başladık.”

Biz  bu yola, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal'in ‘Biz her şeyi gençliğe bırakacağız. Geleceğin ümidi, ışıklı çiçekleri onlardır. Bütün ümidim gençliktedir.’ sözünden aldığımız cesaretle çıktık. Büyüklerimizin de önümüzü açacağından bu yolda bizlere tam destek vereceğinden eminim.

Elbet mahallemizle ilgili gerçekleştirmeyi planladığımız projeler de yok değil. Projelerimizi önümüzdeki günlerde parça parça açıklayacağız. Şimdilik sadece şu kadarını söyleyebilirim;  Allah'ın izni ve seçmenlerimizin teveccühü ile göreve getirilirsek Cumhuriyet Mahallesi Ödemiş'in örnek mahallelerinden biri haline gelecek.

Editör: Haber Merkezi