Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Badem ; “Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından bugünün ortakları, yarınlarımızın sahipleri olan çocuklarımıza armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 95 yılını kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

23 Nisan’ın Türkiye Cumhuriyetinin çocuklara verdiği önemin en büyük göstergesi olduğuna vurgu yağana Başkan Badem;  “1920 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kurulmasıyla bu topraklarda başlayan bağımsızlık mücadelesi, bugün tüm dünya çocukları için bir bayram olarak kutlanmaktadır. Bu bayram Türkiye Cumhuriyetinin çocuklara verdiği önemin ve onlara olan güvenin en büyük göstergesidir. Bizler, çocuklarımızın en iyi şartlarda yetişmesi, eğitim alması ve kendilerini geliştirmeleri konusunda büyük çaba gösteriyoruz. Tarihi zenginliklerimizi ve köklü mirasımızı geleceğe taşımak bizler kadar sizlerin de görevidir. Milletimizin güven ve desteği ile çocuklarımızın bu emanete sahip çıkarak her zaman başarılı olacaklarına yürekten inanıyoruz.”

Ulusal egemenlik bayramının 95 yıl dönümü kutlayan Badem ; “Bu özel günü bizlere armağan eden büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha minnetle ve şükranla anıyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.”

Editör: Haber Merkezi