Saruhan, zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Konferans sonrasında Saruhan’a Bayındır İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Arıcan ve Okul Müdürü İlhan Öztürk tarafından çiçek takdim edildi.
Bayındır Kaymakamı Barbaros Baran himayesinde Bayındır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Başarıda Bir Tık Ötesi” projesi kapsamında yürütülen çalışmalara bir yenisi daha eklendi.
Prof. Dr. Ayşe Kaypmaz ; “ Diploma aldığım okulumdan 62 yıl sonra teşekkür belgesi aldım. Hayatımda aldığım en güzel ödül, 40 yıldır Üniversitelerde ders veriyorum böyle bir an ve böyle heyecan yaşamadım.”
Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli’yi makamında ziyaret eden Prof. Kaypmaz. Başkan Sesli ’ye Kazım Dirik Okulu ve Bayındır ile ilgili bir kitap yazma sözü verdi.
Konferans sonrasında düşüncelerini aldığımız öğrenciler; “Bayındır’ın yetiştirdiği, okulumuzdan mezun olan değerli büyüklerimiz bu şekilde bizlerle buluştuklarında ufkumuz açılıyor, kendimize güven geliyor, bizde bir gün gelip burada öğrencilerle başarılarımızı paylaşmak istiyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi