HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Okulun Türkçe Öğretmenleri Gökhan Yenier, Hasan Okumuş ve Deniz Parlar, Sosyal Bilgiler öğretmenleri Serkan Uygun, Burak Köleci, Recep Dayıbaş, müzik dersi öğretmenleri Cem Aslan ve Yaşar Okyay tarafından hazırlanan programa tiyatro gösterisi damgasını vurdu.

50.Yıl Ortaokulu Türkçe öğretmeni M.Cevdet Ergün’ün okuduğu “Çanakkale Şehitlerine” şiiri öğrenciler ve katılımcılardan büyük beğeni topladı. Okulun görsel sanatlar dersi öğretmenleri F.Gamze Gürman, Emine Bayındır ve Neslihan Özgüven tarafından hazırlanan Çanakkale şehitleri Resim sergisi de katılımcılar tarafından ilgi gördü.

 “Öğretmen ve öğrencilerimi kutluyorum”

Okul Müdürü Hasan Boyraz, “Çanakkale ruhunu yansıtan, şehitlerimize şükran duygularımızı anlatan vatan- millet- bayrak sevgisini doruklara çıkartan bu programı hazırlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimi kutluyorum. 50.yıl Ortaokulu her zaman milli konularda duyarlı olmuş, öğrencilerini bu duyarlılık çerçevesinde sosyal hayata hazırlamıştır. Bu vesileyle bizlere bu vatanı emanet eden şehitlerimizi rahmetle anarken, bugün Afrin’de de destan yazan şehit- gazi asker ve Polislerimize de şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.



Editör: Haber Merkezi