HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
50.yıl Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Gül Çelik sorumluğunda ve Sosyal Bilgiler öğretmenleri Tahir Ergençoğlu ile Serkan Uygun’un katkılarıyla gerçekleştirilen “Nevruz Etkinlilikleri”nde coşku yaşandı.


Yapılan günün anlam ve önemini anlatan konuşmanın ve şiirlerinin okunmasının ardından geleneksel Nevruz ateşi yakma ve örs dövme etkinliği gerçekleştirildi. Beden eğitimi dersi öğretmeni Osman Göksel’in koordinatörlüğünde yapılan çeşitli spor yarışmalarına öğrencilerin katılımı da yüksek oldu. Okulun müzik grubu ders öğretmeni Cem Aslan ve Yaşar Okyay gözetiminde Türk müziğinden seçilen eserlerle müzik ziyafeti katılımcılar tarafından ilgiyle dinlendi.


50.Yıl Ortaokulu müdür Yardımcısı Atalay Balcılar etkinlik sonrası yaptığı açıklamada “Milli birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğu bugünlerde Nevruzu coşkuyla kutladık. Gerek baharın gelişi, gerekse Türk dünyasında kutlanan Ergenekon bayramı okulumuzda da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Okulumuz idaresi, öğretmenleri, okul- aile birliği ve öğrencileriyle büyük bir dayanışma içinde Sosyal etkinliklerde de Ödemiş’te ses getirmeye devam etmektedir. Akademik başarıyı artırıcı çalışmalar, Sosyal sorumluluk projeleriyle de süslenerek farkındalık oluşturmaya devam ediyoruz. Nevruz etkinliklerinde pay sahibi olan tüm öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi