HABER: Yüksel BALCI

Ödemiş’in köklü okullarından Zafer İlkokulunda, badminton (Tüylü top) dalında okula 46 madalya kazandıran öğrenciler, okulun adını adeta ‘Madalyalılar okulu’ olarak gündeme getirdiler. Çalıştırıcıları İsa Türk ve Çetin Altan Özvan ile her gün ikişer saat çalışarak çocukların formda kalmalarını sağlamaktadırlar. Uzun süredir çalışmalarını sürdüren minik sporcular, badminton dalında okullarına madalya kazandırmanın gururunu yaşıyorlar. Okul bahçesinde kurulan file etrafında ter atan kızlı erkekli ilkokul çocukları, bu sporu yapmaktan son derece mutlular.

Erkeklerde il birinciliği, kızlarda il ikinciliği ve üçüncülüğü

Geçtiğimiz ay İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen “13 yaş altı Badminton İl Birinciliği” yarışmalarına katılan minikler, Ödemiş’e zaferle döndüler. Erkeklerde Arda Çaylıoğlu il birincisi olurken, Cuma Önder Burç il üçüncüsü ve Ali Efe Susamcı da il dördüncüsü olarak başarılarını ispatladılar. Kızlarda ise, Ceren Dalcılar il ikincisi, Fatmanur Can il üçüncüsü olarak madalyalarını boyunlarına taktılar. Bugüne kadar okullarına 46 madalya kazandıran Zafer İlkokulu minikleri Ödemiş’te günün konusu oldular.

Türk, “Sonuçtan son derece memnunuz”

Beş öğrencinin başarısı okulda sevinç yaratırken, kendilerine çeşitli ödüller verilerek morallerine yeni bir moral kattılar. Çalıştırıcı öğretmenlerden İsa Türk, “İl bazında kazanılan bu sonuçtan son derece memnunuz. Amacımız çocukları sanal ortamdan uzaklaştırıp spora yöneltmektir. Bu amaçla okul müdürümüz Sami Keskin’in bize sağladığı imkânlarla, hafta içi ikişer saat olmak üzere okul bahçesinde öğretmen arkadaşım Çetin Altan Özvan ile çalışmayı yürütmekteyiz. Hafta sonu ise, Ödemiş Anadolu Lisesi kapalı spor salonunda beden eğitimi öğretmeni Hasan Nokta’nın katkılarıyla çalışmalarımız devam etmektedir. Çocuklarımız, bugüne kadar katıldığımız turnuvalarda toplam 46 madalya alarak okulumuzu gururlandırmışlardır. Kendilerini kutluyorum ve başarılarının devam edeceğine bütün kalbimle inanıyorum.

İl birincisi Ankara yolunda

Badminton dalında erkeklerde il birincisi olan Arda Çaylıoğlu, Haziran ayında yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına hazırlanmaktadır. Arda Çaylıoğlu’nun başarısını sürdürerek Milli Takım’da yer alacağı konusunda okuldaki eğitimciler ve öğrenciler tam bir anlayış içinde bulunmaktadırlar.

                                                                                                                                                                                                               

Editör: Haber Merkezi