Dün ÖYKAM’da sanatseverlerle buluşan tekzip sanatçılarından Çınar Aybar (70) 45 yıl sonra öğretmenliğini yaptığı Atatürk İmroz Öğretmen okulunda ki öğrencileriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. Matematik ve Geometri Öğretmeni olan, Çınar Aybar 45 yıl devlet kurumunda görev yapmış, 5 yılda özel bir kurumda öğrencilere hayat vermiş. 50 yılık meslek hayatında 10 binlerce öğrenci yetiştirdiğini ve hep insanların iyi olmaları ve gelişmeleri için çalıştığını belirten Öğretmen Çınar Aybar 45 yıl sonra gelen buluşmadan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Çınar Aybar ; “Ben hep insanlara bir şeyler verebilmek için çaba harcadım. İnsanların iyiliklerini, gelişmesini istedim. Bu iki genç benim öğrencimdi. Yıllar sonra onlarla bir araya gelmek beni çok mutlu etti. Bu duyguları anlatmak bir öğretmen için anlatılmaz ancak yaşamak gerekir. Biz inşalar her konuda duyarlı olursak işlerimizde zorlanmayacağımızı düşünüyorum.”

Yıllar sonra öğretmenleriyle buluşmaktan menün olduklarını belirten Mustafa Yünel ve Aybar Üstün ; “Öğretmenimizin yıllar sonra görmek bizleri çok mutlu etti. Kendisine 45.yıl önce gıpta ile bakıyorduk. Şimdide gıpta ile bakıyoruz. İnsanlığın örnek alması gereken kişilerdendir” dediler.

Aybar, Ödemiş’ten çok öğrencisi olduğunu belirterek onlardan bir kaçıyla buluşmanın mutluluğunu yaşadığının altını çizdi.

Editör: Haber Merkezi