HABER: GAMZE ONAN
Türkiye’nin değişik yelerinden gelen ve hala Ödemiş’te olarak yaklaşık 60 mezun şimdiki Ödemiş Ortaokulu binasının bahçesinde toplandılar.
Yaklaşık 2 saat bir arada olduklarını belirten 1984 mezunlarından Mehmet Taşlı, “Bizler bugün 1984 mezunları olarak yaklaşık 60 kişi şimdi Ödemiş Ortaokulu olan okulun bahçesinde bir araya geldik. Hep birlikte okul günlerimizi andık, sınıfları gezdik, öğretmenlerimizle görüştük. Kaybettiğimiz öğretmen ve arkadaşlarımızı da yâd ettik. Hep birlikte okulun konferans salonunda gevrek ve çay ile kahvaltı yaptık. 84 mezunları olarak kendi facebook sayfamızı oluşturduk ve neredeyse %90 oranında arkadaşımıza ulaştık.”
“Program akşamda devam ediyor”
84 mezunlarının bir araya geldiği etkinliğin akşam Konak Restaurant’ta yemekle devam edeceğini belirten ve etkinliğin oluşmasında öncülük eden Taşlı, “Akşam programımıza düzenlediğimiz yemek ile devam edeceğiz. Sakin, gürültüsüz bir ortamda bağlarımızı daha da güçlendirmek adına zaman geçireceğiz.
“Yine bir araya geleceğiz”
Taşlı, “İlerleyen yıllarda yine bir araya gelerek zaman geçirmeyi planlıyoruz. Bunun için buluşma tarihimizi de belirledik. Bir daha ki buluşmada daha fazla arkadaşımızla bir araya gelmek için çaba sarf ediyoruz.”
Ödemiş Lisesi’nin kendi dönemlerinde devlet okulları arasında egede 3’ncü olan okul olduğunu belirten katılımcılar aynı zamanda tüm katılanlara, okulu bu etkinlik için açan Ödemiş Ortaokulu Müdürü Ersin Erol’a ve kendilerine yardımcı olan personele teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi