HABER: GAMZE ONAN

Ödemiş’te düşman işgalinden kurtuluşun 93. Yıldönümü kutlama programlarında gerçekleştirilecek etkinliklerin konser ve eğlence kısımları iptal edilmişti.

30 Ağustos Zafer Bayramı ve 3 Eylül Ödemiş’in Kurtuluş Günü öncesinde gerçekleştirilecek olan Türk Bayrağı ile süsleme çalışmaları dün Ödemiş Saraçoğlu Caddesi’nde sabah saatlerinde başlayarak gerçekleşti. Kurtuluş Günü’ne yapılan bu Türk Bayrağı asma çalışmaları devam edecek.

Bu dönem göreve geldiklerinde böyle bir çalışma başlattıklarını belirten Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, “Bizler bu dönem göreve geldiğimizde şehrin çeşitli yerlerinde Türk Bayrakları ve Atatürk posterleri asmaya başlamıştık. Şimdilerde belediye olarak bu uygulamayı arttırarak devam ettiriyoruz. Atatürk posterleri asmaya başlamıştık. Belediye olarak bu uygulamayı artırarak devam ettiriyoruz. Ödemişli vatandaşlarımızın da buna katılmalarını istiyorum. Hemşehrilerimizin evlerini ve işyerlerini Türk Bayrakları ile süslemelerini, Ödemiş’in Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğü yönündeki her zaman yansıttığı güçlü iradesini bir kez daha ortaya koymalarını istiyorum.”

 

Editör: Haber Merkezi