Haber Merkezi

Tire Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde yapılan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama törenine katılan Kaymakam Mehmet Demirezer, Garnizon Komutanı Yzb. Emre Davutoğlu ve Belediye Başkanı Tayfur Çiçek anıta çelenk koydular. Belediye Bandosu eşliğinde saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okunduktan sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Garnizon Komutanı Emre Davutoğlu yaptı.

Davutoğlu konuşmasında, ülkemizi hedef alan güç odaklarına ve onların taşeronluğunu yaparak ülkemizde terör saldırısında bulunan yapılara güçlü ve kararlı şekilde bir kez daha zafer bizim olacak diyerek şunları söyledi, “Büyük zaferler vatanın bağımsızlığı için canını feda etmeyi gerektirir. Cesaretiyle dünyayı titretenlerin iradesiyle bir vatan inşa edilir. 30 Ağustos zaferi, bir milletin çıplak ayaklarla da olsa özgürlüğüne yürümesidir. Bir toprağın sahiplerinin köklerinden vazgeçmemesidir. Ülkemiz, geçtiğimiz günlerde, asker kılığına girmiş Fetö terör örgütü mensuplarını polisi, askeri ve halkın desteği ile bertaraf etti. Şuanda da silah arkadaşlarımız Güneydoğu’da PKK terör örgütüne karşı mücadele vermekte. Onlarda ve diğerleri de bertaraf edileceklerdir. Vatanımızın her bir karış toprağının şehitlerimizin kanıyla sulandığının bilincindeyiz. Şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.”

Kutlama programı, Kaymakamlık makamında Kaymakam Mehmet Demirezer, Garnizon Komutanı Yzb. Emre Davutoğlu ve Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’in diğer kurum ve kuruluş müdür ve yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcilerinin tebriklerinin kabulü ile sürdü. 

 

Editör: Haber Merkezi