HABER: AYŞE AKYÜZ



26. Vergi Haftası etkinliklerinin nedeniyle Ödemiş Vergi Dairesi Müdürü Hamza Cihaner Başkanı Mahmut Badem’i makamında ziyaret etti.

365 gün boyunca gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürmekteyiz diyen Cihaner “Mükelleflere gönüllü vergi ödeme alışkanlığının kazandırılması ve toplumda vergi bilincinin oluşturulmasına yönelik, 365 gün boyunca gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Hepimizin bildiği üzere vergilendirilmiş kazanç kutsaldır. Ticaretle uğraşan iş adamlarımızın, esnaflarımızın, sanatkârımızın ve diğer tüm vergi mükelleflerimizin vergi ödeme hususunda maksimum özen ve hassasiyeti göstermelerini istiyoruz. Kayıt dışının engellenmesinde üzerimize düşeni, toplum olarak hep birlikte yapmalıyız. Mükelleflerimizin vergi yükümlülüklerini rahatça yapabilmeleri için 6552 sayılı Kanun ile borçlarını taksitlendirme imkânı getirilmiş ve çoğu mükellefimiz bu imkândan yararlanmak için başvurularını süresi içerisinde yapmıştır. Onlardan isteğimiz yapılandırdıkları borçlarına ilişkin taksitlerini aksatmadan, cari borçları ile birlikte zamanında ve düzenli olarak ödemeleridir.”

Başkan Badem, vergi ödemenin ülkenin huzur ve refahı açısından vatandaşların en kutsal görevlerinden biri olduğunu, ülkede yaşayan her bilinçli vatandaşın üzerine düşen bu görevi en iyi şekilde ve düzenli olarak yerine getirmesi gerektiğini ifade ederek Vergi Dairesi Müdürü Cihaner ’in nezdinde tüm vergi dairesi çalışanlarının ve vatandaşların vergi haftasını kutladı.

 

Editör: Haber Merkezi