HABER: DİLEK AYVALI

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programında Tire Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına Tire İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Karpuz çelenk sundu. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Tire Belediyesi Kültür ve Sanat Salonunda Tire 4 Eylül Ortaokulu tarafından hazırlanan programa geçildi.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı öğretmenler adına Emekli Öğretmen Şadi Çakmak yaptı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Karpuz ise konuşmasında öğretmenlik mesleğinin önemini anlattı.

EMEKLİ ÖĞRETMENLERE “HİZMET” VE “ŞEREF” BELGESİ

Programda bu yıl içinde emekli olan öğretmenlere hizmet ve şeref belgeleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Karpuz tarafından verildi.

Öğretmenlere öğretmenlik mesleği ile ilgili kısa kısa sorular sorularak öğretmenlerin duygu ve düşüncelerinin aktarıldığı Tirevizyon Çelik Medya tarafından hazırlanan film büyük bir beğeniyle izlendi. Daha sonra Dört Eylül Ortaokulu öğretmenlerinin oluşturduğu halk oyunları ekibi gösterilerini sergiledi.

YARIŞMALARDA ÖDÜL ALAN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

İlçe kapsamında yapılan ‘Öğretmenler Günü’ konulu resim, şiir, kompozisyon ve anı yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol tarafından verildi.

Resim Yarışmasında; 1. Eylül Hatice Şan (İstiklal İlkokulu), 2. Ayşe Çaylak (Dörteylül İlkokulu), 3. Nevin Naz Bilgiç (Dörteylül İlkokulu)

2. Şiir Yarışmasında; Zeynep Çevik (Fatih Ortaokulu), 2. Zeynep Özgül Nursal (Tire Özel Kocatürk Ortaokulu), 3. Sümeyra Öztürk (Kireli A.T Kışlalı Ortaokulu)

3.Kompozisyon Yarışması; 1.Tolga Gürbüz (Ş.A.İ.Karaoğlanoğlu Anadolu Lisesi) 2.İrem Etçi (Ö.Melahat Aksoy Sosyal Bilimler Lisesi) 3. Sude Çetiner (Tire Özel Kocatürk Anadolu Lisesi)

ANI YARIŞMASI (Öğretmenler Arası)

1. Asiye Özlü (Özel TAÇ Temel Lisesi)

2. Cafer Özgündüz (Ş.A.İ.K. Anadolu Lisesi)

3.Ebru Özçelik (Dört Eylül Ortaokulu)

Editör: Haber Merkezi