HABER:AYŞE AKYÜZ


23.Dönem Milletvekilli Selçuk Ayhan tekrar aday adayı olduğunu açıklayarak Küçük Menderes Havzası ziyaretlerini başladı.

Ayhan, ilk olarak Bayındır İlçe Başkanlığı’nı ziyarette bulunarak burada İlçe Başkanı Avukat Hüseyin Behzat Aydilek ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ayhan, burada aile sigortası, taşeron işçiliğin kaldırılması, YÖK yasasıyla ilgili görüşlerini paylaştı. Ayhan, Bayındır’dan sonra Tire İlçe örgütünü ziyaret ederek burada İlçe Başkanı Şenol Sarıdoğan ve partililerle bir araya geldi. Partilerle birlikte Türkiye gündemi hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Ayhan, Tire ve Bayındır’ın ardından Ödemiş İlçe Başkanlığı’nı ziyarette bulunan Selçuk Ayhan, burada Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez, Ödemiş Eski Belediye Başkanı Bekir Keskin, Remzi Boyacıoğlu, gençlik kolları üyeleri ve partililerle bir araya geldi. Ayhan, partililerle burada yaptığı görüşmede şunları dile getirdi.

“CHP olarak siyaset yapma biçimimizi değiştirmemiz gerekiyor. İnsanlara dokunmalıyız. İnsanların yaşam kalitesini nasıl iyileştirebiliriz bununla ilgilenmeliyiz. İşsizlik bugün Türkiye’nin en öneli sorunu haline geldi. Milletimizi CHP iktidara geldiğinde verilen maaşların kesileceğini düşünüyor. Devlet tarafından yapılan yardımların kesileceğini düşünüyor. Esnafın hali perişan, esnafın neye ihtiyacı var bunları iyi anlamamız gerekiyor.”

Editör: Haber Merkezi