HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama etkinlikleri çerçevesinde Ödemiş İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen 5.Atletizm yarışmaları final müsabakaları final müsabakaları Ödemiş Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda yapıldı.
Öğrencilerden gençlik konseri
Müsabakaların ardından ödül töreni öncesinde ve sonrasında Ödemiş’teki okulların müzik grupları sahne alacak. 50. Yıl Ortaokulu müzik grubu, Ödemiş Fen Lisesi müzik grubu, Kaymakçı Türk Hava Kurumu Ortaokulu müzik grubu şarkılar seslendirdiler. Şarkılarını söyleyen öğrenciler kendilerini dinlemeye gelen izleyicilere keyifli zaman yaşattılar.

5’nci atletizm yarışması sonuçlandı
Bu yıl 5’incisi düzenlenen atletizm müsabakalarında dereceye giren öğrenciler ise şekilde, “5 ve 6’ncı sınıflar 60 metre kızlarda 1’nci Ödemiş Ortaokulu’ndan Buse Gülseven 2’nci Yanbastı Ortaokulu’ndan Tuğba Yılmazoğlu, 3’üncü Ödemiş Ortaokulu’ndan Aleyna Ülgüdür oldu.
5 ve 6’ncı sınıflar 60 metre erkeklerde ise 1’nci Ödemiş Ortaokulu’ndan Atilla Bahşi 2’nci Hasan Erdem Ortaokulu’ndan Caner Aydın, 3’üncü Rıdvan Bayın İmam Hatip Ortaokulu’ndan oldu.
7 ve 8’inci sınıflar 60 metre kızlarda 1’nci Yanbastı Ortaokulu’ndan Sudecan Eğridere 2’nci Cumhuriyet Ortaokulu’ndan Sudenaz Çiftçi 3’üncü yine Cumhuriyet Ortaokulu’ndan Meral Irmak oldu.
7 ve 8’inci sınıflar 60 metre erkeklerde 1’nci Ödemiş Ortaokulu’ndan Ersin Burak Karaca, 2’nci yine Ödemiş Ortaokulu’ndan Emre Üstün 3’üncü de Ödemiş Ortaokulu’ndan Hazar Harupçu kazandı.
9 ve 10’uncu sınıflar 60 metre kızlarda 1’nci Ödemiş Anadolu Lisesi’nden Fatma Kılınç, 2’nci İmam Hatip Lisesi’nden Selinay Çiftçi, 3’üncü Muzaffer Kula Lisesi’nden Gülşen Mazaz oldu. 
9 ve 10’uncu Sınıflar 100 metre erkekler 1’nci İmam Hatip Lisesi’nden Yasin Yörük, 2’nci Hulusi Uçaçelik Anadolu Lisesi’nden Eray Keleşli, 3’üncü İmam Hatip Lisesi’nden Muhammed İnce oldu.
11 ve 12’nci sınıflar 100 metre kızlarda ise 1’nci Ticaret Odası Anadolu Lisesi’nden Hayriye Çolak, 2’nci Kız Meslek Lisesi’nden Ayşen Tekin, 3’üncü Ödemiş Anadolu Lisesi’nden Ayşen Becer oldu.

11 ve 12’nci sınıflar 100 metre erkeklerde ise 1’nci Muzaffer Kula Lisesi’nden Fevzi Öksüz, 2’nci Endüstri Meslek Lisesi’nden Özün Yenier, 3’üncü yine aynı okuldan Endüstri Meslek Lisesi’nden Emrecan Öskan oldu.
5 ve 6’ncı sınıf 400 metre kızlarda 1’nci Ödemiş Ortaokulu’ndan Ceren Peker, 2’nci Cumhuriyet Ortaokulu’ndan Şerife Çolak, 3’üncü Ödemiş Ortaokulu’ndan İrem Sude Uzunkol oldu.

5 ve 6’ncı sınıf 800 metre erkekler kategorisinde 1’nci Hatipoğlu Hasan Erdem Ortaokulu’ndan Tolga Ügeak, 2’nci Ödemiş Ortaokulu’ndan Hakkı Yayla, 3’üncü Ödemiş Ortaokulu’ndan Emre İkizpınar oldu.
7 ve 8’nci sınıf 800 metre kızlar kategorisinde 1’nci Ödemiş Ortaokulu’ndan Açelya Özkoç, 2’nci Ödemiş Ortaokulu’ndan Şimay Sarıkaya, 3’üncü ise Hatipoğlu Hasan Erdem Ortaokulu’ndan Ceren Dağlı oldu.
7 ve 8’inci Sınıf 800 metre erkekler kategorisinde 1’nci Ödemiş Ortaokulu’ndan Ersin Burak Gönen, 2’nci Cumhuriyet Ortaokulu’ndan Hasan Marangoz, 3’üncü Cumhuriyet Ortaokulu’ndan Mehmet Ali Adanır oldu.
9 ve10’uncu sınıflar 800 metre kızlarda 1’nci Hulusi Ucaçelik Anadolu Lisesi’nden Sinem Peker 2’nci Hulusi Ucaçelik Anadolu Lisesi’nden Gizem Gülcüer 3’üncü Hulusi Uçaçelik Anadolu Lisesi’nden Burcu Esentaş oldu.
11 ve 12’nci sınıflar 1000 metre kızlar kategorisinde 1’nci Hulusi Ucaçelik Anadolu Lisesi’nden Esin Tuncel, 2’nci Ödemiş Anadolu Lisesi’nden Şerife Çelik, 3’ncü Kız Meslek Lisesi’nden Simge Cengiz oldu.
9 ve 10’uncu sınıf 1500 metre erkekler kategorisinde 1’nci Ödemiş Anadolu Lisesi’nden Deyyan Dumam, 2’nci Ödemiş Anadolu Lisesi’nden Malgır Kadir, 3’ncü Hulusi Ucaçelik Anadolu Lisesi’nden Mehmet Çolpan oldu.
11 ve 12’nci sınıflar 1500 metre erkekler kategorisinde ise 1’nci Ödemiş Anadolu Lisesi’nden Mehmetcan Bayraktar, 2.liği İmam Hatip Lisesi’nden Ömer Küçümen 3’ncü ise Muzaffer Kula Lisesi’nden Özcan Sin oldu.
Uzun Atlama Kategorisinde sonuçlar
5 ve 6’ncı sınıflar uzun atlama kızlar kategorisinde 1’nci Ödemiş Ortaokulu’ndan Ceren Peker, 2’nci Cumhuriyet Ortaokulu’ndan Şerife Çolak, 3’ncü Ödemiş Ortaokulu’ndan Aleyna Ülgüdür oldu.
5 ve 6’ncı sınıflar uzun atlama erkekler kategorisinde ise 1’nci Ödemiş Ortaoku’lundan Atilla Bahşi, 2’nci 50. Yıl Ortaokulu’ndan Sadık Kıvrak, 3’ncü ise 50. Yıl Ortaokulu’ndan Murtaza Şaşmaz kazandı.
7 ve 8’nci sınıf uzun atlama kız kategorisinde ise 1’nci Cumhuriyet Ortaokulu’ndan Sude Naz Çiftçi 2’nci 50. Yıl Ortaokulu’ndan Petek Güntekin, 3’ncü ise Cumhuriyet Ortaokulu’ndan Ulviye Alabay oldu.
7 ve 8’nci sınıf uzun atlama erkek kategorisinde ise 1’nci Ödemiş Ortaokulu’ndan Emre Üstün, 2’nci Yanbastı Ortaokulu’ndan Orçun Çöllü, 3’üncü Ödemiş Ortaokulu’ndan Hazar Harupçu oldu.
9 ve 10’uncu sınıf uzun atlama kız kategorisinde ise 1’nci Kız Meslek Lisesi’nden Ebrar Çorak 2’nci Kız Meslek Lisesi’nden Meral Taş, 3’üncü ise Hulusi Ucaçelik Anadolu Lisesi’nden Zeynep Yıldırım oldu.
9 ve 10’uncu sınıf uzun atlama erkek kategorisinde ise 1’nci İmam Hatip Lisesi’nden Yasin Yörük, 2’nci Hulusi Ucaçelik Anadolu Lisesi’nden Nuri Demirel, 3’üncü Hulusi Uçaçelik Anadolu Lisesi’nden Hilmi Dedebaş oldu.
11 ve 12’nci sınıf uzun atlama kız kategorisinde ise 1’nci Muzaffer Kula Lisesi’nden Ceyda Başcı 2’nci Hulusi Ucaçelik Anadolu Lisesi’nden Ece Yılmaz, 3’ncü ise Ödemiş Anadolu Lisesi’nden Ayşen Becer oldu.
11 ve 12’nci sınıf uzun atlama erkek kategorisinde 1’nci Hulusi Ucaçelik Anadolu Lisesi’nden Ufuk Koyun, 2’nci Muzaffer Kula Lisesi’nden Fevzi Öksüz, 3’üncü İmam Hatip Lisesi’nden Sametcan Yalçın oldu.
Gülle atmada sonuçlar
9 ve 10’uncu sınıflar yıldız kız gülle atma kategorisinde ise 1’nci Hulusi Ucaçelik Anadolu Lisesi’nden Gizem Güküler, 2’nci Ödemiş Anadolu Lisesi’nden Cansu Ülker Duvarcı, 3’üncü yine aynı okuldan Mücesser Atkı oldu.
9 ve 10’uncu sınıflar yıldız erkek gülle atma kategorisinde ise 1’nci Kız Meslek Lisesi’nden Eray Kocaman, 2’nci Muzaffer Kula Lisesi’nden Hakan Çiftçi, 3’üncü ise Hulusi Uçaçelik Anadolu Lisesi’nden Süleyman Kürşat Şahan oldu.
11 ve 12’nci sınıf genç kızlar gülle atma kategorisinde ise 1’nci Hulusi Ucaçelik Anadolu Lisesi’nden Nurten İleri, 2’nci Kız Meslek Lisesi’nden Seda Derin, 3’üncü Hulusi Uçaçelik Anadolu Lisesi’nden Nazan Yılmaz oldu.
11 ve 12’nci sınıflar genç erkekler gülle atma kategorisinde ise 1’nci Hulusi Ucaçelik Anadolu Lisesi’nden Ufuk Koyun, 2’nci Kız Meslek Lisesi’nden Ali Atabay, 3’üncü ise Hulusi Ucaçelik Anadolu Lisesi’nden Orhan Emre Uysal oldu.

7 ve 8’inci sınıf gülle atma kızlar kategorisinde ise 1’nci Ödemiş Ortaokulu’ndan Elif Miray Nurlu, 2’nci Cumhuriyet Ortaokulu’ndan Büşra Balcı, 3’üncü Cumhuriyet Ortaokulu’ndan Ulviye Alabay oldu.
7 ve 8’inci sınıf gülle atma erkekler kategorisinde ise 1’nci Cumhuriyet Ortaokulu’ndan M. Ali Adanır, 2’nci Cumhuriyet Ortaokulu’ndan Şükrü Emer, 3’üncü Cumhuriyet Ortaokulu’ndan Eren Kuraoğlu oldu.
Dereceye giren öğrencilerin ödüllerini akşam düzenlenen Gençlik konseri sonrası Şükrü Saraçoğlu Stadı önünde kurulan konser alanında verildi. Dereceye giren öğrencilere ödülleri beden öğretmenleri verirken protokol tören alanında değillerdi.




Editör: Haber Merkezi