Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla Türkiye turuna çıkıyor.
Program kapsamında 17-18 Aralık tarihlerinde İzmir’e gelecek olan MHP Türk Dünyası ve Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mehmet Günal, MHP Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, MHP Ekonomi ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili A. Kenan Tanrıkulu, MHP’nin son dönemde yaptığı çalışmalarla ilgili bilgilendirme toplantıları düzenleyecek.
17 Aralık Cumartesi günü saat 11.00’de Atlantis Susuzlu Otel’de yapılacak basın toplantısının ardından kentteki ziyaretlerinin ardından MHP heyeti, 18 Aralık Pazar günü ise Halkapınar Hakemler Seminer Salonu, Aliağa Atatürk Kültür Merkezi ve Ödemiş Kültürpark Nikah Salonu’nda toplantı yapacak.

MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, MHP MYK Üyeleri Kadir Şekerci ve Özgür Bayraktar, MHP MDK Başkanı Halil Öztürk, MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanı Bilgehan Ağbaba da gerçekleştirilecek olan toplantılarda konuşma yapacak.

 

Editör: Haber Merkezi