İzmir ve ilçelerinde yoğun süren kar yağışı etkisi altına aldı.  Yüksek kesim kırsalda bulunan mahallelerimizde kapanan yolların açma kar küreme ve tuzlama çalışmaları sürdürüyor.  Karayolları ile görüşülmesi sonucu ve devlet su işlerinden gelen iş makinesi desteğiyle İğdeli ve Emenler Mahallesi’nde kardan kapanan yolları açma çalışmalarının sürdüğü öğrenilirken Karla Mücadele Ekiplerinin 24 saattir süren kar küreme ve tuzlama ile kapanan yolları açma çalışmalarının aralıksız devam ettiği öğrenildi.

Kiraz Belediye başkanlığı koordinasyonunda titizlikle yürütülen çalışmalarda belediyeye ait bir ambulansında görevlendirilerek ekipleri takip ettiği ve yolu açılan köylerde ani rahatsızlanan veya hasta olanların ise kiraz devlet hastanesine sevk ettirildiği öğrenildi. 24 saattir süren yol açma çalışmalarında yolları açılan mahallerden Akpınar, Altınoluk, Bahçe arası, Başaran, Çanakçı Cevizli, İğdeli, Kibar, Sarısu, (Ozan), Yeşildere, Ovacık, Emenler, Çatak, Pınarbaşı, Uzunköy, Doğancılar olmak üzere 17 mahallenin yolunun açıldığı öğrenildi.

Karla Mücadele Ekiplerimiz Altınoluk ve (Ozan)Sarısu Mahallelerinde çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Karla mücadele Ekiplerimiz vardiyalı olarak ve hiç bırakmadan çalışmalara devam ettiği bildirildi.

Editör: Haber Merkezi