HABER: NAZİF HARUPÇU


Ödemiş’te mağazalar zinciri sahibi Zekeriya Karabıyık, VİKİNG ürünleriyle müşterek bir kampanya düzenledi.

10 liranın üzerinde alışveriş yapanlara birer bilet verildi ve sonunda, kura çekilerek tam 170 kişi çeşitli armağanların sahibi oldular.       

Birçok etkinliğe sponsorluk yapan ve bölgede isminden sık sık bahsedilen iş adamı Zekeriya Karabıyık, 170 müşterisine armağanlar dağıtarak ismini bir kez daha duyurmasını bilmiştir.

Adnan Menderes Bulvarı’nda Karabıyık Markete ait Kanguru Şubesi önünde yapılan kura çekilişine, VİKİNG Ürünleri Bölge Müdürü Murat Bayattürk, Satış temsilcisi Muammer Karademir,  Mağzalar Zinciri sahibi Zekeriya Karabıyık, İnsan Kaynakları Müdürü Özlem Bilir, Karabıyık market çalışanları ve talihliler katıldılar.

Çekilen kurada, 13 tost makinesi, 13 çay makinesi, 13 saç kurutma makinesi, 13 kahve makinesi, 1 adet cep telefonu sahiplerini buldu.  

Zekeriya Karabıyık açıklamasında," Ödemiş halkına hizmet etmekten büyük gurur duyuyorum. Halkımızın bize vermiş olduğu desteğe ufak bir katkıda bulunmak için Viking ürünleri Bölge Müdürlüğü ile müşterek olarak bir etkinlik düzenledik.

Bu çerçevede 170 müşterimize katkı sağlamış olduk.  Müşterilerimize ve Viking firmasına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu tür etkinliklerimiz ileriki günlerde de devam edecektir".     

Editör: Haber Merkezi