Düzenlenen etkinliğe Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ödemiş Jandarma Komutanı Yzb. Mustafa Hüyüktepe, Ödemiş Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya ,İzmir İl Gıda tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Güldal, Ödemiş Süs Bir Başkanı Hüseyin Cabbar  belediye meclis üyeleri ve MHP ilçe başkanı Metin Kırlı katıldı.

Ödemiş Süs Bir Başkanı Hüseyin Cabbar ; “Bu yıl 12.Düzenlediğimiz süs bitkileri ve fidancılık sergimizin havzamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

İzmir İl Gıda tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Güldal; “Ödemiş tarımın kalbinin attığı yer olarak Türkiye’nin gündeminde yerini aldı. Türkiye’de 40’ın üzerinde belediye, süs bitkileri ihtiyacını Ödemişli süs bitkisi üreticilerinden karşılamaktadır.Başbakanımız Binali Yıldırım, çiftçilerimize Milli tarım projesinin müjdesinin yanı sıra mazotun %20 sinin devlet tarafından karşılanacağının müjdesini verdi. 12.Süs Bitkileri ve Fidancılık sergisinin Ödemiş ve Küçük Menderes havzası üreticilerine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” .
Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ; “ Bu yıl 12.düzenlediğimiz süs bitkileri ve fidancılık sergimizin ilçemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyor üreticilerimize bol kazançlar diliyorum”

 Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu ; “Geçtiğimiz gün başbakanımız milli tarım projesini ilçemizden açıkladı. Bu projeyle birlikte, ülkemiz 941 havzaya ayrıldı. Türkiye’de tarım bekamızı dikkate alan üretim sistemine geçeceğiz. Hazine destekli bu planlara ilçemizi dâhil etmek zorundayız. Burayı süs bitkileri ve fidancılığın başkenti yapmak zorundayız”

Konuşmaların ardından protokol üyeleri sergileri gezdiler.


Editör: Haber Merkezi