Tolga KIZGIN/YERELGÜÇ:

Ödemiş Devlet Hastanesi’ne 11 hemşire, Hemşirelik Bakım Değerlendirme Sistemi (HBDS) projesi ile gösterdikleri başarı nedeniyle, hastaneye kupa kazandırdılar. Başarılı hemşireler, yılın ilk değerlendirmesinde 96 puan, ikinci değerlendirmesinde 88 puan alarak ortalama 93 puan ile 13 hastane içerisinde birinciliği elde etmenin mutluluğunu yaşadılar.

 

11 hemşirenin bu başarısı, hastanede takdirle karşılanırken, hemşireler için devlet hastanesinin yemekhanesinde bir tören düzenlendi. Törene, Hastane Yöneticisi Op. Dr. Ziya Yurdakonar, Baştabip Yardımcısı Uz. Dr. Aytül Şen Güler, Sağlık Bakımı Hizmetleri Müdürü Ayşe Atıcı, Koordinatör Emel Çekkin, hemşireler ve hastane personeli katıldı.

Hastane Yöneticisi Op. Dr. Ziya Yurdakonar konuyla ilgili olarak şöyle konuştu:

“Yılın ilk değerlendirmesinde 93 puan aldık. İkinci değerlendirmede 88 puan alarak, 93 puan ortalamasıyla, İzmir Güney Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanlığı 2015 Hemşirelik Bakım Değerlendirme Sistemi (HBDS) projesi kapsamında, birincilik ödülü almaya hak kazandık. 6 ay önce, yine toplanarak bir kutlama pastası kesmiştik. O pasta, 2015 yılının ilk değerlendirmesinin kutlamasıydı. O zaman 96 puanla 13 hastane içerisinde en yüksek notu biz almıştık. İkinci değerlendirmede de birinci olup, Ödemiş’e kupa getireceğiz demiştik. Tüm hemşire arkadaşlarımızın gayreti ile hastanemiz, Güney Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı 13 hastane içerisinde en yüksek notu alarak, birincilik kupasını almaya hak kazandı. Bu kupayı almakta emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Seneye emekli olacağım için bu son kutlamam olabilir. Fakat, eminim ki yeni Ödemiş Devlet Hastanesi’nde de hemşirelerimiz, büyük başarılara imza atacaklardır. “

Daha sonra Yurdakonar hemşirelerin teşekkür belgelerini dağıtarak, kupa ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

Kısır, pasta ve limonata ile kutlama

Hemşirelerin başarısı kısır, börek, limonata ve pasta ile kutlandı.  Hastane Yöneticisi Op. Dr. Ziya Yurdakonar’ın konuşmasından sonra, pasta kesildi.


 

 

Editör: Haber Merkezi