Edinilen bilgiye göre, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları operasyonda Cumartesi günü Mithatpaşa Caddesi Helvacı otel yakınlarında 42 yaşındaki S.K. isimli şahsı darp ve gasp ederek cebindeki 11 bin Türk Lirasını aldılar. Parayı alarak olay yerinden kaçan şahısların 39 yaşındaki O.K. , 45 yaşındaki N.K. , ve 28 yaşındaki M.K. olduklarının tespit edildiği ve şahısların yakalandığı belirtildi.

Cumartesi günü yaşanan olay ise, Ödemiş’te içkili bir mekânda hesap ödeme esnasında S.K. isimli şahsın cebinde yüklü miktarda para olduğunu keşfeden O.K, N.K. ve M.K. isimli şahıslar planlarını uygulamaya koydular. Bardan ikametine taksi ile gitmek isteyen S.K.’nın yaya gitmesi yönünde ikna ederler ve takip ederek Mithatpaşa Caddesi üzerinde şahsa arkadan saldırıp darp ederek zorla paraları alıp olay yerinden uzaklaştıkları öğrenildi.

42 yaşındaki S.K. polis merkezine giderek Mithatpaşa Caddesi üzerinde tanımadığı şahıslarca darp edilip cebindeki 11 bin Türk Lirası’nın nin zorla alındığını beyan etmiş. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda olayı gerçekleştiren şahısların müşteki ile beraber Ödemiş’te bir barda birlikte eğlendikleri 3 kardeşin olduğu tespit edildiği belirtildi.

Yakalanan şahısların polisteki sorgu ve ifadeleri sonrası adli makamlara sevk edilecekleri belirtildi.

Editör: Haber Merkezi