Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, Millî Kurtuluş Mücadelesinin başlangıç günü olan 19 Mayıs'ın 100. Yılı anısına futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi ve badminton branşlarında 34 farklı kategoride düzenlenen spor müsabakaları geçtiğimiz hafta finallerle büyük bir coşku ve yoğun katılım ile tamamlandı.

Ödemiş Anadolu Lisesi Spor Salonunda, Ödemiş Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu, Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yakup Çakır ile okul müdürleri ve velilerin katılımlarıyla 100. Yıl Etkinlikleri Kupa Töreni gerçekleştirildi. Dereceye giren öğrencilere ve okul takımlarına kupa ve madalyaların İlçe Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü verdi.

Kupa Töreni açılışında konuşan Ödemiş Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu, ‘’Siz gençleri göstermiş olduğunuz başarıdan dolayı öğretmenlerimizi de gayretlerinden ve emeklerinden dolayı tebrik ediyorum. Dereceye giren öğrencilerimizi başarılarından dolayı giremeyen öğrencilerimiz de katılımlarından dolayı kutluyorum. Dereceye giremeyen öğrencilerimiz üzülmesinler. Sonraki müsabakalara daha iyi hazırlanarak daha çok çalışarak dereceye gireceklerine inanıyorum. Bu müsabakalar sağlıklı yaşam açısından çok önemlidir. Genç yaşlarda gerek obezite gerek zararlı alışkanlıklardan uzak durmak adına spor yapmak çok büyük fırsat ve avantajdır. Cumhuriyet’imizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün , “ Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim’’ sözlerinde belirttiği gibi sizlerin de zeki, çevik ve ahlaklı olmanız ülkemizin geleceği için büyük önem arz etmektedir. Bu vesileyle Milli Mücadelemizin 100. Yılı anısına müsabakalara katılan öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, idarecilerimizi ve tüm emeği geçenleri ayrı ayrı kutluyorum.

Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü, “ 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında sportif faaliyetlere, spora ve sporcuya desteklerinden dolayı Ödemiş Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu’na, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü’ye, turnuvalarda görev alan öğretmenlerimize, öğrencilerimize, hakem heyetimize, okul idarecilerimize ve turnuvalara ev sahipliği yapan Ödemiş Anadolu Lisesi Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.

Bu vesileyle Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ü bir kez daha saygıyla anıyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi