Bu konudaki görüşlerini gazetemize aktaran KAPLAN Çam Restoran Halkla İlişkiler Müdürü Yiğit Mehmet Ongun şunları kaydetti;

"1. Evrensel bir boyut kazanan Covid 19 virüsü ile mücadele kapsamında yapılan eşgüdüm toplantısında alınan kararların açıklanmasından bir gün önce, işletmemizin Cumartesi ve Pazar günleri hariç, haftada 5 gün süreyle kapatılmasına karar verilmişti.

2. İşletmemiz; devletimizin açıkladığı işletmeler kapsamında olmadığı halde, derhal kapatılmış ve açık / kapalı tüm alanları, Egeden ilaçlama firmasına en kapsamlı şekilde dezenfekte ettirilmiştir.

3. Tüm personelimizin işe başlamalarından önce sağlık taramasından geçirilmesi için Tire OSGB iş güvenliği firması ile ilişki kurularak Cumartesi sabahı saat 11:00' de işletmemizde bir doktor bulundurulması konusunda mutabakat sağlanmıştır.

4. Her olasılık dikkate alınarak Tire'deki bir Eczaneden 3 adet derece ölçer ve yeteri kadar tırnak makası temin edilerek, her personelin işe başlamadan önce; ateş, öksürük, hapşırma, burun akıntısı, halsizlik, baş ağrısı, kas ağrısı, mide bulantısı, kusma ve tırnak kontrolü denetimleri yapılarak beyanları alınacaktır.

Bu tarama işlemleri bundan böyle de, haftada en az bir kere sürdürülecektir. Çünkü; SAĞLIKLI YAŞAM ALANI olma ilkesi ile bağlantılı olarak, hijyen konusu KAPLAN Çam Restoran'ın birinci önceliğidir.”

KAPLAN Çam Restoran'ın bu yaklaşımları sosyal medyada büyük beğeni kazanmıştır.

Editör: Haber Merkezi