AKP 7 Haziran seçimlerinden tek başına çıkmadı diye tekrar dayatılan, 1 Kasım seçim sonuçları itibariyle muratlarına erdiler. Vatanımıza milletimize hayırlı olsun. Seçime birkaç gün kala farklı alanlarda faaliyet gösteren Koza İpek Gurubu'nun 22 şirketinin tümüne, bu arada televizyonları Kanaltürk ile Bugün TV'ye ve Gazeteleri Bugün ve Millet’e elkonuldu. Koza Holdingin bu medya organları, polis eşliğinde güç kullanılarak susturuldu ve iktidar yanlısı yayınlara geçildi. Gazeteciler dövüldü, aşağılandı. Tahmin edebiliyorum; atanan kayyumun Bugün TV'deki bir gazeteciyi aşağıladığı ifadeler, benim gibi sizin de o anlarda boğazınızda bir yumru gibi takılmış, isyanınızı, çaresizliğinizi içinize gömmüş olmalısınız. Devletin tüm imkânlarını kaba kuvvet kullanarak muhalefeti kaba kuvvetle susturma eylemi çok nahoş olaylardı. Bu bir haramiliktir. Haramiliğe itiraz edenlerle savaşabilmek için, o terör şebekesiyle birkaç yıl barış çubuğu tüttürüp, onların palazlanmasını sağladılar.

Bu haramilik düzeni deşifre edenlerden birisi de Akın İpek oldu. A. İpek; haramilerin holdingine çöreklenmeden birkaç gün önce “Marmaris’deki oteli bize ver çözelim.” Dediklerini söylüyor. Düşünebiliyor musunuz saygıdeğer okurlarım, oteline gelip misafir olanların, oteli çok beğendikten sonra söylediklerinin vahametini. Bu ahlâksız tekliften daha acı olanı; hiç kimse Akın İpek’e dönüp de “ Yalan söylüyorsun, iftira atıyorsun, onlar asla böyle bir şey dememiştir.” diyemiyor. Vicdan sahibi herkes, içinden de olsa, “Evet böyle bir teklif yapmışlardır.” diyor. Çünkü gördükleri her yerin üstüne çökmeyi en doğal hakkı olarak gören harami güruhu var karşımızda.

Bir iyilik hareketini terör listesine alacak kadar şirazeden çıkan bu haramiler güruhu, kelimenin tam anlamıyla azgın bir şımarıklık içinde. Ne kanun, ne nizam, ne de Anayasa’nın emirlerini kaale alıyorlar. Evrensel ya da İslâmi hiçbir değerin kendilerini bağlamasına müsaade etmiyor, bu düzeni sonsuza kadar sürdürmek istiyorlar.

Oysa o kadar yanılıyorlar ki; O küstah ve pervasız zalimlere Allah gösterecek; kayyum olunca zalim olmaya hak kazanılmadığını… Bu haramilik düzeni elbette er veya geç yıkılacaktır.

Başbakan’ın seçim gecesi yaptığı Konya ve Ankara balkon konuşmaları, insanımıza iyimser mesajlar ile dolu idi. Ben de bu sözlere inanarak ve güvenerek diyorum ki; son zamanlarda yapılan hukuksuzluklara bir son verilsin, pek çok konuda haksız yere yüreği yaralı insanımızdan özür dilenerek hak ve adalet tecelli etsin.

Not: AKP Ödemiş İlçe Başkanı Sayın Halil Demir bana mesaj atarak şöyle demiş: “Gün çalışma günüdür, gün tevazu günüdür. Bu akşam (pazartesi)yapılacak konvoyumuzu iptal ettik.” Gerçekten tevazularını kutluyorum.

-Kadim dostumuz Köseoğlu ailesi, seçim gecesi bana gönderdikleri mesajlarında “AK Parti’nin başarısı hayırlı olsun.” demişler. Ben de onları partilerinin, bu seçim zaferi dolayısıyla kutluyorum.

-Saygılarımla…