HABER: Süleyman Güleroğlu


BAL 10.grupta ikinci hafta maçları cumartesi ve pazar günü oynanan maçlarla tamamlandı. Ödemişspor Söke deplasmanında 1-1 berabere kaldı. Golleri maçın 52.dakikasında Ödemişspor ’da Djiehova atarken Sökespor’ aradığı golü 83. Dakikada Elhaji ile buldu. Maçı Ödemişspor Kulüp Başkanı Halil Güler ve Ödemişspor yönetimi ile MHP Aydın 2. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Beliğ Azbazlar izlediler.

Söke Belediyesi baldo ekibi, karşılaşma öncesi çeşitli marşlar çaldılar. Ardından şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, MHP aydın Milletvekili Adayı Mehmet Beliğ Azbazlar, Ödemişspor ve Sökespor’un takım kaptanlarına birer çiçek takdim etti.

Karşılaşmayı Balıkesir Bölgesinden Samet Kaan Keskin yönetirken, yardımcılıklarını Erhan Gündüz ve Burak Dikbıyık yaptılar. Karşılaşmanın ilk yarısı her iki tarafın karşılıklı pozisyonları ile geçerken mücadelenin en önemli anı maçın 27. dakikasında yaşandı. Sökespor ‘un kalesine gol için yüklenen Ödemişspor, Uche Sökespor ‘un kalecisi Erman ile çarpıştı. Erman sakatlanarak kaleyi Sökespor ‘un yedek kalecisi Cavit’e devretti.

Sökespor penaltıdan yararlanamadı

34. dakikada Ödemişspor ceza sahası içinde yapılan müdahalede maçın Hakemi Samet Kaan Keskin tarafından Sökespor’a penaltı kararı verdi. Penaltıyı kullanan Sökespor’lu futbolcu Umut penaltıyı auta attı. Ödemişspor 61.dakikada oyuncu değişikliği yaparken Uğur oyundan alınıp yerine Cihat girdi. 71.dakikada Djiehova sarı kart görürken aynı dakika içerisinde Sökespor ‘un attığı 2. Gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. 74. dakikada Ödemişspor ikinci oyuncu değişikliğini yaptı. Uche oyundan çıkarken yerine İsmet girdi. 78. dakikada Ödemişspor’da, Djiehova’nın yaptığı ortada İsmet topu dışarı atarak mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı.  

Maçın son dakikasında Ödemişspor 3. ve son değişiklik hakkını kullanarak Caner’i oyundan alarak Mahir’i oyuna aldı.

Ödemiş’ten Söke’ye 2 otobüs hareket etti. 69 gençlik taraftar grubunun astığı pankartları dikkat çekti.

Ödemiş’ten taraftarlar için 2 ptobüs kaldırıldı. 69 Taraftar grubunun tribünlere aştığı “Terketmedi Sevdan Beni, Sevdan Cehennem olsa Sanma ki vazgeçeriz, Hangimiz sevmedik çılgınlar gibi“ pankartları dikkat çekti.

 

 

Editör: Haber Merkezi