HABER: Süleyman Güleroğlu

Bölgesel Amatör lig 10. Grup 8.hafta maçları Pazar günü oynanan maçlarla tamamlandı. Utaş Uşakspor ’un bay olduğu haftada, Ödemişspor ligde 4. sırada bulunan Yeşilköy sporu Şükrü Saraçoğlu’nda konuk etti. Hafta ortası oynadığı Denizlikale 3. hafta erteleme maçında aldığı galibiyetle moral bulan efeler, Yeşilköy maçına moralli çıktı.

Çanakkale Bölgesinden hakem Özgür Erdoğan düdük çalarken, yardımcılıklarını ise Adem Akkaya (1. Yardımcı Hakem) Ali Zengin ise(2.Yardımcı Hakem) olarak görev yaptı. Maçın dördüncü hakemi ise Ali Aydın oldu.

Ödemişspor maçını Kulüp Başkanı Halil Güler, Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğl, Ödemiş Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya ve Ödemişsporlu taraftarlar birlikte izlediler. İlk yarı her iki takım içinde az pozisyon ile geçerken Ödemişspor ‘un zirve yarışında avantajlı bir konuma gelmesi için büyük önem taşıyan maçın golü 46. dakikada Gökhan Bilir’in ayağından geldi.  (1-0)  Ödemişspor bu galibiyetle 8. hafta sonunda gruptaki puanını 14’e yükseltirken sıralamada 4.sırada yer aldı. Yeşilköyspor, Ödemişspor ’un iki puan gerisinde kalarak 5.sırada yer aldı.

Bölgesel Amatör Lig 10. grup 8. Hafta maç ve sonuçları şöyle:

Bay- Utaş Uşakspor

Kale Belediye 1- 2 Muğlaspor

ÖDEMİŞSPOR 1- 0 Yeşilköyspor

Bornova 1881 3 - 0 Uşak Belediyespor

Ortaca Belediye 2 - 3 Didim Belediye

Kuşadasıspor 1 - 0 İzmirspor

Sökespor 5 - 0 Sarayköyspor

 

 

Editör: Haber Merkezi