HABER: Süleyman Güleroğlu

Bölgesel Amatör lig 10.grup 3.hafta erteleme maçında Ödemişspor Denizli Kale Belediyespor’u Şükrü Saraçoğlu Stadında konuk etti. Mücadeleyi Ödemişspor farklı kazandı.

Maçı Ödemişspor kulüp Başkanı Halil Güler Ödemişspor Yönetimi ve Ödemişspor’lu taraftarlarda izledi. Ödemişspor’lu taraftarlar 90.Dakika boyunca susmadılar.

Maçta istekli ve hızlı olan Ödemişspor aradığı golü maçın 9.Dakikasında İsmetin ayağından bulduğu golle öne geçti. Bu dakikadan sonra tempoyu arttıran Ödemişspor ikinci golü 20.Dakikada Ahmet Lütfü Özen’in ayağından geldi. Bu golden sekiz dakika sonrası da Ödemişspordan İsmet kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü atarak Ödemişsporu 3-0 öne geçirdi. Ödemişspor ilk yarıya bu sonuçla soyunma odasına gitti.

İkinci yarıyı 3-0 önde başlayan Ödemişspor güzel ve etkili futbolunu ikinci yarıda da sürdürdü. Maçın 54.Dakikasında Ödemişspor Emrah ile durumu 4-0 yaptı. Maçın Ödemişspor defansının ceza sahası içinde yaptığı faullü maçın hakemi 61. Dakikada penaltı noktasını gösterirken penaltıyı kullanan Kale sporlu futbolcu Süleyman topu auta atarken Kale için gol şansıda kaçtı.

Bu pozisyondan bir dakika sonrası Ödemişspor kontra ataktan kazandığı topu İsmet gole çevirdi. Kale Belediyespor aradığı golü maçın 70.dakikasında bulurken durumu 4-1 yaptı. Bu golü Ödemişspor 78 ve 80 Dakikalarda Emrah’la cevap verdi.  Maçın son dakikalarına doğru Ödemişspor’lu Erdi yaptığı faul sonrası ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyundan çıktı. Maç 7-1 Ödemişspor galibiyetiyle bitti. Maç sonu Ödemişspor’lu futbolcular galibiyeti taraftarlarıyla kutladılar.

 

Editör: Haber Merkezi