Newyork Times gazetesine makale yazdı en son. Amerikan makamlarına yalvarıyor. Beni Türk adaletine teslim etmeyin diye.

Kendisinde eğer birazcık vicdan varsa ateş düşürdüğü yüz binlerce haneyi düşünerek vakit geçirmeden Türk Adaletine teslim olmalıdır.

Kendisine inanmaktan başka suçu olmayan, Yüce Dinimiz İslâm’ı kullanarak efsunladığı yüz binlerce insan adına, Türkiye Cumhuriyeti Devletinden af dilemeli, esas bu insanlar için Türk Adaletine yalvarmalıdır. Kendisi için değil, Türk Adaletine sığınan masum insanımız için Devletimize yalvarmalıdır. Yaşının 80’e dayandığını unutmamalı. Bundan sonra yaşasa n’olur, yaşamasa n’olur? Müslüman Türk milletini birbirine kırdıran, 255 vatan evlâdının şehit olmasına sebep olan, Peygamber Ocağı Askeriyemizi perişan eden, artık ne bu dünyada, ne de öteki alemde yatacak yeri olmayan, cehennemin bir numaralı adayı olarak yaşamaktansa öncelikli olarak Türk Adaletine hesap vermelidir.

Bir önceki “Hanelere ateş düştü” başlıklı yazımda, benim de Türk Adaletince çağrılabileceğimi belirtmiştim. Gerçi şu ana kadar (5 Temmuz Cuma sabah) herhangi bir davet, celp vb. bir çağrıda bulunulmadı. Fakat Ödemiş’te dolaşan muhtelif tevatürden huzursuzum, listede adımın olduğu söyleniyor. Güvendiğim bir hukukçu kardeşime danıştım, bana bir-iki gün içinde teslim olalım ağabey dedi. Türk Adaletine güvenim sonsuz. Bana FETÖ Davası ile ilgili hiçbir suçun  isnat  edilemeyeceğini biliyorum. Saygıdeğer okurlarım hoşça kalınız. Dualarınızı bekliyorum, bir masum olarak buna hakkım olduğuna inanıyorum.

Son olarak: O ki; (Pensilvanya’lı FETÖ) Emperyalistlerin, gizli servislerince aziz vatanım hakkında yürütülen kirli emellerinin maşası olduğu son Darbe vesilesiyle anlaşılan bu vatan haini, teslim olmazsa, Türk İstihbaratınca derdest edilip ülkemize getirilerek yargılanmasının sağlanması en büyük temennisi bu ülke insanının.

Saygılarımla.