Bugün ilk köşe yazımı paylaşmamın heyecanı içindeyim. İnsanlığa ,yaşama ,kutsal sisteme yani varoluşa  dair İnandığım ve öğrendiğim farkındalıklarımı siz değerli okuyucularla içtenlikle paylaşmak açıkçası beni mutlu etti.Bana bu fırsatı veren yerelgüç ailesine sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Her şey, yaşamak nedir? Ben kimim? Neden bu dünyada ,bu ülkede, bu ailede ,bu şehirde,bir kız olarak varoldum?Bu nasıl oldu? Neden oldu? sorularıyla başladı. Herkes zaman zaman kendisine sormuştur bu soruları ve evren bu soruların cevaplarını vermiştir size de.

Sonra Yaratıcı’nın sistemlerini keşfettim.Bu bir yolculuktu aslında.Yaşam bir yolculuktu.sen yolcusun.sistemlerin içinde varolan bir yolcu.Ete kemiğe enerjiye bedenlere bürünmüş, biliçaltına kodlanmış kodlarla hareket edebilen bir yolcu.Hayat fark edebildiğin ,kendine kattığın değerler,kendini layık gördüğün biçimde varolduğun hareket ettiğin bir sistemlerin bütünü.

Nasıl mı?

Herkesin bir olay durum karşısında farkındalıkları ölçüsünde bakış açıları vardır.mesela öğretmen birgün sınıfa 3 kap ve 3 solucan getirir.1. solucanı içi sebze dolu kaba koyar.2. solucanı alkol dolu kaba koyar.3. solucanı asitli içecek dolu kaba koyar.

Ertesi gün olduğunda öğretmen öğrencilerine sonuçları gösterir :

Alkol içindeki solucan ölmüştür….asitli içecek içindeki solucan ölmüştür…sebzelerin içindeki solucan yaşıyor ve capcanlı….

Öğretmen sınıfa sorar:

-Bu deneyden ne öğrendik?

Öğrencilerden biri cevap verir;

-Her kim ki,alkol,asitli içecek içiyorsa midesinde kesinlikle solucan olmayacak.

Bahsetmiştim hayat; olaylara, durumlara yüklediğimiz anlamlar ,hisler duygular sonuçlarla farkındalıklarımız oluşur ve kendine kattığın değerlerdir bunlar ve kendini layık gördüğün şekilde,söylediğin sözlerle yaptığın kontratlar bütünüdür. Ne yapacağız,bakış açımızı çoklu perspektifle değiştirip,sözlerimize dikkat edeğiz,Bugüne kardar alışılagelmiş tüm kalıplarımızı kıracağız.Bizi bunalıma sokan kontratlarımızı iptal edeceğiz. sevgiyle hayatımızdan çıkarıp yeniden yaşam formumuzu dizayn edeceğiz. EVET HERŞEY MÜMKÜN. SEVGİYLE.

BOLANKA RAXO KİŞİSEL GELİŞİM YAŞAM KOÇU SERPİL KUZUM

[email protected]